28 / 04 / 2024

Peugeot'dan yeni e-Rifter elektrikli hafif ticari araç! İşte yeni Peugeot e-Rifter'in tasarım ve özellikleri...

Peugeot'dan yeni e-Rifter elektrikli hafif ticari araç! İşte yeni Peugeot e-Rifter'in tasarım ve özellikleri...

Peugeot, elektrikli hafif ticari araç ürün yelpazesi kapsamında popüler araç modeli e-Rifter’ın yeni neslini görücüye çıkardı. Yeni Peugeot e-Rifter, gelişmiş bir tasarıma sahip ve yeni marka imzalarını da taşımakta. İşte Peugeot e-Rifter ve özellikleri...



Şirketten yapılan açıklama kapsamında, Peugeot ürün gamındaki pek çok model gibi e-Rifter da elektrikliye geçiş ve verimliliği bir sonraki seviyeye ulaştırmakta. 2025 yılına kadar elektrikli araç pazarında lider bir marka olmayı isteyen Peugeot, e-Rifter dahil 9 elektrikli binek otomobil ve 3 elektrikli hafif ticari araçla Avrupalı üreticiler arasında en geniş elektrikli ürün yelpazesini sunan markalardan biriolma yolunda ilerliyor.Yeni e-Rifter, 320 km’ye yaklaşan elektrikli sürüş menzili ile elektrikliye geçiş açısından güçlenmeyi sürdürüyor.

YENİ PEUGEOT ÇOK AMAÇLI VE KONFORLU

Peugeot’nun bu yeni çok amaçlı, maceracı aracını bu kadar başarılı kılan; konforlu, ferah ve modüler yolcu bölmesi, üst düzey teknolojik donanım ve üstün sürüş keyfi ile çekici dış tasarım gibi özellikleri, e-Rifter’i daha da ileriye götürüyor.

Yeni e-Rifter, ortada bulunan yeni Peugeot logosu ve yeni ön ızgarası ile berabar daha dinamik bir ön tasarıma sahip. Öte yandan yeni model, markanın ikonik üç pençeli ışık imzasını da taşımakta. e-Rifter'in iddialı tarzı, yeni Sirkka yeşil ve Kiama mavi renkleri ile daha da ön plana çıkıyor. Yeni e-Rifter'ın geniş çamurluk kemerleri, etkileyici yan korumaları, tavan rayları ve yerden yüksek yapı, aracın "outdoor" kullanımına uygun olduğunu kaydediliyor.

Peugeot dan yeni e-Rifter elektrikli hafif ticari araç! İşte yeni Peugeot e-Rifter in tasarım ve özellikleri...

MODERN VE ÇEKİÇİ İÇ MEKAN ÖZELLİĞİ

e-Rifter, üstün kalite seviyesine sahip tamamen yeni bir ön konsolla dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni konsol, ikonik Peugeot i-Cockpit esas alınarak tasarlandı ve orta konsolun üst kısmında tamamen yeni 10 inçlik yüksek çözünürlüklü bir dokunmatik ekrana sahip. e-Rifter’in koltuklarını, yeni kabin malzemeleriyle uyumlu, parlak ve sıcak tonlarla tasarlanmış, yeni açık gri kumaş süslüyor. İkonik Zenith tavan ve çok sayıda saklama alanıyla daha da işlevsel hale gelen geniş cam alan, kabini daha da aydınlık ve ferah kılıyor.

Peugeot e-Rifter hiç olmadığı kadar çok yönlü ve kullanışlı tasarlandı. Yeni teknolojiler ve uyarlanabilir iç mekan, her türlü ihtiyaca ve beklentiye cevap veriyor. Yeni e-Rifter, navigasyon sisteminden gelen bilgiler, enerji akışı ve şarjla ilgili bilgiler de dahil olmak üzere, temel bilgileri en iyi şekilde gösteren ve kişiselleştirilebilen yeni 10 inçlik, tamamen dijital, renkli gösterge ekranıyla donatılıyor.

Ses sistemini ve bağlantılı navigasyonu yönetmek üzere yeni, büyük, merkezi 10 inç büyüklüğündeki HD dokunmatik ekran devreye giriyor. Entegre kumandalara sahip yeni, kompakt, deri kaplı ve ısıtmalı direksiyon simidi, sürüş keyfinin önemli bir parçasını oluşturuyor.

PEUGEOT RIFTER FİYATI

PEUGEOT RIFTER
MODELLER                                                      2023 Model Yılı Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı
Rifter ALLURE 1.5 BlueHDi 100hp                                               939.000 TL
Rifter ALLURE 1.5 BlueHDi 130hp 6MT                                       965.500 TL
Rifter ALLURE 1.5 BlueHDi 130hp EAT8                                     1.124.500 TL
Rifter GT 1.5 BlueHDi 130hp EAT8                                              1.219.000 TL

Peugeot'dan yeni E-3008! Peugeot elektrikli ürün gamına yeni modeller ekledi

Peugeot açıkladı, tüm hafif ticari araçlarını yeniliyor! Peugeot ürünlerine elektrikli modellerini katıyor

Stellantis Türkiye, ticari araç kapsamında ürettiği 12 adet ticari aracını görücüye çıkardı

 


Geri Dön