20 / 05 / 2024

Pharox LED Lamba Türkiye 'de!

Pharox LED Lamba Türkiye 'de!

 İç mekan aydınlatmasında bir devrim olarak nitelendirilen Pharox LED Lamba, Ecolumis Aydınlatma tarafından Türkiye"ye getirildi  



AYDINLATMA kalitesinden ve aydınlatma ortamından ödün vermeden mevcut ampullerin doğrudan değişimini sağlayıp enerji tasarrufu sağlayan Pharox LED Lamba Türkiye pazarına girdi. Üretim ve tasarım kalitesiyle fark yaratan Pharox Led Lamba, çevreci ve tutumlu kimliğiyle tüm dünyada aranan bir marka.
 
Pharox LED Lamba, akkor ampule oranla yüzde 90 daha az enerji kullanıyor, dışarıya sıcak beyaz bir ışık verirken kompakt floresan lambaya göre de daha fazla enerji tasarrufu yapabiliyor. Uzun ömürlü kullanımı sayesinde 25 yıla kadar tasarruf avantajı sağlıyor. Yalnızca tüketiciler için değil, aynı zamanda gezegenimiz için de iyi bir kazanç oluşturan marka, uluslar arası alanda çevreci kimliğiyle bilinmekte.
 
Pharox Led Lamba, cıva içermeyen ve standart bir duya uyan bir ampulün uzun süre dayanmasının mümkün olduğunu kanıtladı. Bugün tüketiciler ve şirketler, Pharox LED lambalarını kullanarak daha sürdürülebilir bir dünyaya katkıda bulunuyorlar.
 
Dünya çapındaki enerji tüketiminin yüzde 19"u aydınlatma için kullanılmakta. Bu enerjinin çoğunun ışığa değil ısıya dönüştürüldüğü hesaba katılarak, Pharox LED lambalar,   akkor ve kompakt floresan lambaların yerini almak üzere geliştirildi. Bir akkorla kıyaslandığında, kompakt floresan lambaların hiçbir dezavantajını sergilemezken, Pharox büyük enerji tasarrufu sağlıyor. Pharox LED lamba, dışarıya sıcak beyaz ışık veriyor, cıva içermiyor, titreme yapmıyor ve hemen açılıyor.
 
Pharox LED lamba hemen hemen mevcut tüm bağlantılarla doğrudan değişim için standart bir duya sahip. Bu, lambayı, hem ev hem de ticari alanlardaki akkor ya da kompakt floresan lambaların yerini alması için ideal hale getiriyor. Uzun ömrü sayesinde Pharox LED Lamba, konaklama ve bakım sektörü ile yüksek kalitede ışık ve düşük bakım kombinasyonu gerektiren diğer mekanlar için de donanımsal ideal bir çözüm. Üretimde olduğu kadar tasarım kalitesiyle de dikkat çeken Pharox LED Lamba çeşitleri seçkin görünümleriyle fark yaratıyor.
 


Geri Dön