27 / 04 / 2024

Philips 800 i Series Kompakt Hava Temizleyici en uygun fiyata nereden alınır? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips 800 i Series Kompakt Hava Temizleyici en uygun fiyata nereden alınır? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips hava temizleyici görünmeyen virüsleri, alerjenleri ve ya kirletici maddeleri filtreleyerek evinizin havasını temizler. Peki Philips hava temizleyici en uygun fiyata nereden alınır? İşte detaylar..



 Philips 800 i Series Kompakt Hava Temizleyici en uygun fiyata nereden alınır? 21 Mart 2023 fiyat listesi
Hava temizleyici, tek bir düğmeyle evinizdeki görünmez virüsleri, alerjenleri veya kirletici maddeleri filtreleyerek havayı 16 dakikada temziler. 190 m³/sa temiz hava sağlama hızı (CADR) sayesinde hızlı ve etkili bir şekilde çalışarak %99 oranında virüs, alerjen ve kirletici maddeleri giderir.

Philips 800 i Series Kompakt Hava Temizleyici'nin güçlü hava akışı sirkülasyonu, 49 m²'ye kadar olan odaları etkili bir şekilde kapsar ve odanın her köşesine temiz hava dağıtır. Bu, performansı 190 m³/sa CADR'ye (Temiz Hava Dağıtım Hızı) arttırır. 

Hava temizleyicinin sahip olduğu NanoProtect HEPA, Aktif Karbon filtresi ve ön filtre ile 3 katmanlı filtreleme, 0,003 mikrona kadar ultra ince parçacıkların %99,5'ini hapseder. (3). Böylece PM2.5, bakteri, polen, toz, evcil hayvan kepeği, koku ve diğer kirleticilerden sizi ve ailenizi korur.

Philips 800 i Series Kompakt Hava Temizleyici ultra ince parçacıkları algılamak için havayı saniyede 1000 kez tarar. Hava kalitesini gerçek zamanlı olarak bildirir ve eviniz için doğru hızı otomatik modda seçer.Uyku modunda hava temizleyici, siz uyurken neredeyse tamamen sessiz bir şekilde havayı temizleyerek güvenli bir uyku çekmenizi sağlar.

Hava temizleyici, enerji tasarruflu tasarımı sayesinde maksimum 20 W güç ile çalışma gösterir. Hava kalitesini görüntüleme özelliği ile evinizin hava kalitesini gerçek zamanlı olarak bir bakışta görebilirsiniz.Gösterge; alerjenlerin ve PM2.5'in seviyesini sezgisel renkli bir halkayla gösterir.

Peki Philips hava temizleyicinin uyku ve turbo opsiyonları ne işe yarıyor? 


Geri Dön