Beyaz Eşya

Philips Airfryer Essential Connected fiyatıyla dikkatleri çekti: Bu fiyata airfryer bulmak artık çok zor

Artan döviz kuru pek çok üründe fiyatları etkilerken airfryer fiyatları son dönemde oldukça yükselmişti. Philips Airfryer Essential Connected uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. İşte detaylar.. Airfryer fiyatları da gelen zamlardan etkilendi


Artan döviz kuru nedeniyle birçok ürünün fiyatı son dönemde oldukça yükseldi. Airfryer fiyatları da gelen zamlardan etkilendi. Günümüzün bu popüler ürününü artık uygun fiyata bulmak oldukça zor. Ama Philips Airfryer Essential Connected fiyat etiketiyle alıcılara adete göz kırpıyor. 

İşte Philips Airfryer Essential Connected özellikleri ve güncel fiyatı....

Evde sağlıklı yemekler pişirmek isteyenler için Philips, Airfryer Essential Connected oldukça ideal. Bu akıllı hava fritözü, yenilikçi teknolojisi ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. Sağlıklı ve lezzetli yiyecekler hazırlamak artık daha kolay ve keyifli!

Philips Airfryer Essential Connected, yüksek hızlı hava teknolojisini kullanarak geleneksel kızartma yöntemlerinden daha sağlıklı bir alternatif sunuyor. Yağ kullanmadan, yiyecekleri mükemmel bir şekilde kızartabilir, kızarmış lezzetleri elde edebilirsiniz. Bu yenilikçi cihaz, yiyeceklerinizi dışarıdan çıtır ve içi yumuşak olacak şekilde pişirirken, içerideki yüksek sıcaklık sayesinde yağsız bir şekilde kızartma işlemi gerçekleştirir.

Philips Airfryer Essential Connected, akıllı bağlantı özelliğiyle kullanıcı deneyimini bir adım ileri taşıyor. Wi-Fi bağlantısı sayesinde, mobil uygulama aracılığıyla Airfryer'ınıza erişebilir ve uzaktan kontrol edebilirsiniz. Bu özellik, cihazı dışarıdan kontrol etmenize ve farklı yemek programlarına erişmenize olanak tanır. Uygulama, tarifler, pişirme süreleri ve sıcaklık ayarları gibi bir dizi özelleştirilebilir seçenek sunarak, yemek pişirme deneyiminizi daha da geliştirir.
https://www.mediamarkt.com.tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Haziran 2023 tarihinde saat 07:21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 25.32 Türk Lirası, Euro 27.61 Türk Lirası, altının gramı ise 1568 Türk Lirası değerindedir.

Bu buzdolabı sudan ucuz; Fiyatı yalnızca 3 bin 499 TL

Şok'tan beyaz eşyada Kurban Bayramı sürprizi; Bulaşık makinesi 5 bin 799 TL'ye, çamaşır makinesi 8 bin 99 TL'ye düştü

Sıcak havaların kurtarıcısı klimalar; İşte Beko klima özellikleri ve fiyat listesi