Beyaz Eşya

Philips Airfryer fiyatlarında büyük kampanya! Philips Airfryer fiyatları ne kadar? İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Az yağ kullanımı ile sizlere sıcak havayla sağlıklı ve lezzetli yemekler yapma imkanı sunan Philips Airfryer indirimli fiyatıyla mutfaklardaki yerini almaya hazırlanıyor. İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…Zahmetsiz kullanımı ile artık yemek yapmak hem daha kolay hem daha eğlenceli

Philips Airfryer az yağ kullanımı ile sizlere sıcak havayla sağlıklı ve lezzetli yemekler yapma imkanı sunuyor. Zahmetsiz kullanımı ile artık yemek yapmak hem daha kolay hem daha eğlenceli.  Philips AirFryer daha az yağ ile sağlıklı yemekler yapmanıza yardımcı olmasının yanı sıra dumansız olması nedeniyle ev hanımlarının ve yemek yapmayı sevenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Philips AirFryer  sadece az yağ ile sağlıklı ve lezzetli yemekler yapmanıza yardımcı olmaz, tüm bunların yanı sıra donmuş gıdalarınızın buzunu çözmenize, meyveleri kurutmanıza ve sebzeleri fermente etmenizde de size yardımcı oluyor.

Peki, Hepsiburada.com’da yemek yapmayı sevenlerin işini kolaylaştıran Philips Airfryer fiyatları ne kadar? İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

PHİLİPS AİRFRYER ÖZELLİKLERİ

Sepet kapasitesi 1.4 kg olan Philips Airfryer XXL ile 4-6 kişilik gruplar için ideal porsiyonlar hazırlanabilir. 7.3 lt hacme sahip derin tavası da altı porsiyon alabilir. HD9650/90 tüm piliç gibi büyük yemeklerin tek başına pişirilmesi için de uygundur.

Donmuş patates kızartması, tavuk, kırmızı et, balık, hamur işi gibi yemeklerin pişirme koşullarının ayarlanmış olduğu 5 farklı hazır program seçilebilir veya manuel ayarlanabilir. 40-200ºC arası ısı kapasitesine sahip Philips Airfryer XXL üzerinde maksimum 60 dk süre ayarı mevcuttur.

Bu sayede Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 ile minimum yağlı, kalorisi azaltılmış lezzetler elde edebilirsiniz. Philips Airfryer XXL yeni geliştirilen Fat Removal teknolojisiyle yağın fazlasını besinlerden ayırarak hapseder. Rapid Air teknolojisi ile desteklenerek hızlı hava akışını 7 kat artırır.

Dolayısıyla lokmaların dışı daha gevrek, içi ise yumuşak bir hal alır. Yemeğiniz piştikten sonra Philips Airfryer XXL hemen servis yapmanıza gerek olmadığında 30 dakika boyunca ideal sıcaklıkta bekletir. Philips Airfryer XXL kullanışlı sıcak tutma modu yemeğinizin soğumasını önleyerek tadını bir süre korumuş olur.

NASIL TEMİZLENİR?

Philips Airfryer XXL cihazı kapatıp soğumasını bekleyin. Tavadaki yağı dökün. Çıkarılabilir tüm parçaları bulaşık deterjanlı yumuşak sünger yardımıyla veya bulaşık makinesinde yıkayın. Kurumuş ve çıkmayan kalıntılar varsa 10-15 dk deterjanlı sıcak suda bekletin. Isıtıcı bölmeyi ve cihazın iç yüzeylerini orta sertlikte bir fırça veya yumuşak süngerle temizledikten sonra durulayarak kurutun. Dış gövdeyi nemli bezle silin, LED ekranı sildikten sonra mutlaka kurulayın.

PHİLİPS AİRFRYER İNDİRİMLİ SATIŞ FİYATI

Philips HD9650/90 XXL Avance Collection Airfryer Fritöz: 6.603,08 TL

%9 İndirimli satış fiyatı: 5.999,00 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.hepsiburada.com/

Editör Notu: Bu haber 2 Ekim 2022 tarihinde saat 00:48'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 58 kuruş, euro 17 lira 20 kuruş, altının gramı ise 1001 lira değerindedir.

Bosch yüzleri güldürdü! Beyaz eşyada büyük kampanya! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Media Markt’ta dev kampanya! Samsung televizyonlarda yüzde 15 indirim! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Grundig buzdolabı sadece 8.600 TL! Bu fiyata başka yerde yok! İşte 1 Ekim 202 fiyat listesi…