Ekonomi

Philips Airfryer fritöz’de indirim fırsatı! 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Her türlü et ve sebzeyi sağlıklı şekilde kızartma olanağı veren Philips Airfrier fritöz özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İndirim oranı ne kadar? İşte detaylar…  Peki Philips HD9650/90 XXL Avance Collection Airfryer Fritöz özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?Teknolojik ürün gruplarında çok tercih edilen Philips’in çıkardığı airfryer,  hem hızlı hem de lezzetinden kaybetmeyen yemekler hazırlamaya olanak tanıyor

Mümkün olan en az yağ kullanımıyla, lezzetinden kaybetmeyen sağlıklı kızartmalar hazırlanabilen airfryer fritözler son yıllarda beslenmesine dikkat edenlerin göz bebeği oldu.  Peki Philips HD9650/90 XXL Avance Collection Airfryer Fritöz özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Teknolojik ürün gruplarında çok tercih edilen Philips’in çıkardığı airfryer,  hem hızlı hem de lezzetinden kaybetmeyen yemekler hazırlamaya olanak tanıyor. Yağ kullanımını yüzde 90’a varan oranda azaltan Philips airfryer, hemen hemen hiç yağ olmadan sağlıklı kızartmalar yapabilmek mümkün oluyor.

 

Philips HD9650/90 XXL Avance Collection Airfryer fritöz,  marka tarafından geliştirilen Rapid Air teknolojisiyle 7 kat daha hızlı hava akışı sağlarken, bu sayede yiyecekler çıtır çıtır kızarıyor.

Cihazda kullanılan Fat Removal teknolojisi ise daha sağlıklı yemekler pişirirken,  cihazda fazla yağ da ayrılarak bir haznede toplanıyor. Bu sayede yemeklerinizdeki fazla yağın azalmasını sağlıyor.

Cihazın bir özelliği de geniş haznesi. 1.4 kg geniş kapasitesiyle  geniş aileler ve kalabalık misafirler için rahatlıkla yemek pişirilebilen Philips airfryer, büyük davet sofralarında da kullanıcının işini kolaylaştırıyor.

BÜTÜN BİR TAVUĞU KIZARTABİLECEK GENİŞLİKTE

Philips Avance Collection Airfryer,  hazne genişliğiyle  bütün bir tavuğu kızartmanıza olanak tanıyor. Ürün, 7.3 kapasiteye sahip sepetiyle 6 porsiyona kadar yemeği tek seferde pişirebilmeyi sağlıyor.

Her türlü et ve sebzeyi sağlıklı şekilde kızartma olanağı veren Philips Airfrier fritöz özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İndirim oranı ne kadar? İşte detaylar…

QuickClean Özelliği bulunan üründe,  bütün parçaların kolay çıkarılabilir olması kolay temizlemeyi sağlıyor. Bu sayede airfryer’ın her parçası bulaşık makinesine konularak temizlenebiliyor.

Philips airfryer’ın çıkarılabilir süzgeci, yapışmayan özellikte tasarıma sahip ve elde ya da makinede yıkanabiliyor.  

RAPID AIR TEKNOLOJİSİ

Philips tarafından geliştirilen Rapid Air  teknolojisi, sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlama imkanı veriyor. Sıcak hava ile pişirilen yemek besin değerinden kaybetmiyor. Fat removal teknolojisi ise yemeklerinizi çok daha az yağlı pişiriyor. Otomatik kapanma özelliği bulunan Philips Avance Collection Airfrier’ın led ekranı, ön ayar özelliği ve sıcak tutma gibi özellikleriyle benzerlerinden ayrılıyor.  Yiyeceklerinizi 30 dakikaya kadar sıcak tutan aifryer ile soğuyan yemeği ısıtmak da mümkün.

Her türlü et ve sebzeyi sağlıklı şekilde kızartma olanağı veren Philips Airfrier fritöz özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İndirim oranı ne kadar? İşte detaylar…

PHILIPS HD9650/90 XXL AVANCE COLLECTIONN AIRFRYER 1 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ:

Trendyol     8.799 TL

PTT AVM: 8.799 TL
N11.com:   8.824 TL
Vatan Bilgisayar 8.899 TL

Ayrıntılar için:https://www.philips.com.tr/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 01 Ocak 2023 tarihinde saat 02:50'deyazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.87 Türk Lirası, euro 20.21 Türk Lirası, altının gramı ise 1.114 Türk Lirası değerinde.

Linens’te sezon sonu fırsatları! masa örtüsü 384 TL, ayaklı servis 90 TL! 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

A101’de 2 litre ayçiçek yağı 65 TL, 500 gr çay 44,75 TL! 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Memur ve emekli nefesini tuttu o tarihi bekliyor! Maaş zammı ne kadar olacak?

Türkiye petrol üretiminde sıçrama yaptı! Bakan Dönmez  müjdeyi verdi!

EYT’liler o detaya dikkat! Kıdem tazminatları ne olacak?

Kamu konutlarının 2023 kira bedelleri açıklandı! Metrekaresi kaç TL oldu?