28 / 04 / 2024

Philips HD9870/20 Premium Airfryer, MediaMarkt’ta uygun fiyatla satışta!

Philips HD9870/20 Premium Airfryer, MediaMarkt’ta uygun fiyatla satışta!

Son dönemlerin gözde elektrikli ev aletlerinden olan airfryer, artık her evde kendine yer bulmaya başladı. MediaMarkt da bu kapsamda, Philips HD9870/20 Premium Airfryer’ı cazip fiyatla satışa çıkardı.



MediaMarkt’tan airfryer hamlesi geldi. Philips HD9870/20 Premium Airfryer’ı görücüye çıkaran MediaMarkt, bu ürünün alımında 9 taksit imkânı sunduğunu da paylaştı. Philips HD9870/20 Premium Airfryer’in tüm teknik özelliklerini paylaşan MediaMarkt, müşterilerin bu ürünü fiziki ve online mağazalarından sayın alabileceğini paylaştı.

EN SEVİLEN YEMEKLER İÇİN AKILLI ŞEF PROGRAMLARI

Philips’in profesyonel şeflerimiz, Akıllı Şef programlarını sizin yerinize düşünecek ve pişirecek biçimde dizayn edildi. Airfryer XXL'yi kullanarak tek bir tuşa dokunarak taze ya da dondurulmuş kızartmalar, bagetler ya da bütün bir tavuk, hatta balık pişirmek artık mümkün.

Philips HD9870/20 Premium Airfryer, MediaMarkt’ta uygun fiyatla satışta!

7 KAT DAHA HIZLI HAVA AKIŞIYLA ORİJİNAL AİRFRYER

Yüzde 90'a kadar varan oranda daha az yağ içeren, dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık daha sağlıklı kızartmaların tadını çıkarmak sizin elinizde. Philips Airfryer XXL, yiyecekleri çok az miktarda yağ kullanarak ya da hiç yağ kullanmadan kızartmak amacıyla (yağ yerine) sıcak hava kullanır. Philips Rapid Air, yedi kat daha hızlı hava akışı sağlayarak daha çıtır ve aynı zamanda lezzetli yiyeceklerin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Peki, Philips HD9870/20 Premium Airfryer’in teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön