Beyaz Eşya

Philips Toz Torbasız Süpürge indirimde mi? Özellikleri neler? 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Yüksek emiş gücü ve 5 yıllık motor garantisiyle çok tercih edilen Philips Powerpro Max Toz Torbasız Süpürge, derinlemesine temizlik isteyenlerin beğeneceği özelliklere sahip. Peki Philips Powepro Max Süpürge özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?Bu teknolojiyle birlikte süpürgedeki hava akışı en üst düzeyde gerçekleşerek, emiş gücü de maksimuma çıkıyor ve güçlü bir dönme hareketiyle her alanda üstün performans  sunuyor

 

Eski toz torbalı süpürgelerin torba değiştirme derdinden kurtaran Philips Powerpro Max,  Power Cyclone 8 teknolojisi ile kullanıcısına yeni nesil teknoloji emiş gücünün oldukça uzun bir süre yüksek verim sunmasını beraberinde getiriyor.

Bu teknolojiyle birlikte süpürgedeki hava akışı en üst düzeyde gerçekleşerek, emiş gücü de maksimuma çıkıyor ve güçlü bir dönme hareketiyle her alanda üstün performans  sunuyor.

DAYANIKLI TASARIM VE ÜSTÜN PERFORMANS

Pratik kullanım, dayanıklı tasarım ve üstün performans bekleyenleri memnun edecek Philips Powerpro Max, toz torbasız  bir süpürgeden beklentilerin de ilerisine geçiyor. Kullanıcıların beklentileri de göz önünde bulundurularak tasarlanan makinenin ergonomik tasarımıyla, evin her köşesi kısa süre içerisinde temizlenebiliyor.

HIZLI VE ETKİLİ TEMİZLİK

Philips’in bu modeli,  hızlı ve etkili temizlik isteyenler için kompakt ve ergonomik tasarıma sahip ve güçlü bir makine. 

Philips Powerpro Max’in motoru sayesinde, yeni nesil donanım bileşenleri ve güçlü yapısıyla en ufak tozları bile rahatça çekmek mümkün oluyor. Makinenin tasarımı ve üstün çekiş gücüyle, en ince tozların bile yüzde 99,9’u rahatça temizleniyor.


 

ÖZEL TASARIM BAŞLIĞIYLA ETKİLİ TEMİZLİK

Bir başka dikkat çekici özelliği başlık yapısı ve aksesuarları olan makine, uzmanlar tarafından tasarlanan başlık yapısı sayesinde en zorlu noktaları bile rahat ve etkili temizliyor.

 Fark yaratan TriActive+ başlık yapısı, tek seferde üç temizlik hareketi uygulayabildiği için, farklı zeminler ve dar noktalar gibi ulaşılması güç alanlarda kolayca temizlik yapıyor.

ÖZEL HALI TEMİZLEME BAŞLIĞI

Başlığın özel taban yapısı ise halıların içine gömülü tozları bile derinlemesine toplarken, TriActive+ başlığın ön kısmında yer alan açıklık, büyük kalıntıları da topluyor.  Başlığın yan kısımlarında yer alan hava kanalları ve fırça tasarımları, duvarlarda ve mobilyalarda kalan toz ve kirleri kolayca yok ederken, CarpetClean başlığı, özel taban yapısıyla halıların üzerinde kayarak süpürüyor ve etkili bir temizlik sağlıyor.

Peki Philips Powerpro Max Toz Torbasız Süpürge’nin fiyatı kaç TL?

 

PHILIPS FC9750/07 POWERPRO MAX TOZ TORBASIZ SÜPÜRGE 25 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ:

Philips Powerpro Max Toz Torbasız Süpürge fiyatı:  4.999 TL 

Ayrıntılı bilgi için:https://www.teknosa.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Ocak 2023 tarihinde saat 00:31'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.07 Türk Lirası, euro 20.76 Türk Lirası, altının gramı ise 1192 Türk Lirası değerinde.

Dev Sevgililer Günü İndirimi! Pırlanta kalp tek taş yüzük 1.590 TL’ye indi! 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Grundig 8 kiloluk çamaşır makinesi özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Carrefoursa’dan yenilenmiş iPhone kampanyası! Yüzde 5 indirimli!