29 / 04 / 2024

Piazza AVM'lerinin dördüncüsü Van'a yapılıyor!

Piazza AVM'lerinin dördüncüsü Van'a yapılıyor!

Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel Türkiye'ye 11 AVM kazandırdıklarını ve Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezlerinden dördüncüsünü ise Van'a kazandırmak için çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi..



Türkiye'ye 11 alışveriş ve yaşam merkezi kazandıran Rönesans Holding, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezlerinden dördüncüsünü ise Van'a kazandırmak için çalışmalarını devam ettiriyor. 

Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel, Türkiye'nin gücüne ve geleceğine inanarak, yollarına devam ettiklerini söyledi. Günel, "Bizimkisi iddia sahibi olmak. İddianız yoksa, buralarda insanların yaşadığını kabul etmiyorsanız, buraları ülke ekonomisinin bir parçası olarak görmezseniz bu yatırımları yapamazsınız. 

Ama biz ediyoruz. 'Biz Türkiye'nin her yerine gideriz' diyoruz. Kimseyi de örnek almıyoruz ama bazılarının bizi örnek aldığını sevinerek gözlüyoruz" diye konuştu. 


Samsun'da, Kahramanmaraş'ta ve Şanlıurfa'da yapılan yatırımların büyüklüğüne dikkat çeken Günel, bunların ancak güvenle inşa edilebileceğine değindi. Gittikleri her yerde insanların, Piazza AVM'leri sahiplendiğini, kentin bir parçası olarak gördüğünü anımsatan Günel, şöyle konuştu: "Bu noktadan hareketle daha evvel de belirttim; bunlar büyük yatırımlar, kısa dönemde yatırımcısına kârla dönen yatırımlar değil. Bu güvenle ilgili bir konu. 

Önemli olan insanların ayağına gidebilmek. Bu denli büyük yatırımların ciddi altyapıları, ciddi hesapları var. 

Türkiye'nin gücüne ve geleceğine inanmakla alakalı bir süreç." ENR tarafından yayınlanan son analizde, Rönesans Holding'in Türkiye'nin birinci dünyanın en büyük 64. inşaat firması olduğunu dile getiren Süha Günel son olarak, yakın gelecekteki hedeflerinin dünyanın ilk beşi arasında yer almak olduğunu ifade etti.


Habertürk Güneyli


Geri Dön