27 / 04 / 2024

Pier Çeşme'de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

Pier Çeşme'de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

Firma: Mega İnşaat

Proje: Pier Çeşme

Mega İnşaat tarafından Ege'nin yükselen yıldızı Sakızlıkoy mevkiinde yükselen Pier Çeşme projesinde son 10 dairenin satışı devam ediyor. Peki Pier Çeşme'de daire fiyatları ne kadar? Pier Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Pier Çeşme ile ilgili detaylar...



Pier Çeşme projesi Ege'nin yükselen yıldızı Sakızlıkoy mevkiinde  Mega İnşaat  imzasıyla yükseliyor. Tamamı 2+1 dairelerden oluşan butik projede son 10 dairenin satışı devam ediyor.

Pier Çeşme projesi 6 bin 335 metrekare alan üzerinde tamamı deniz manzarasına sahip 24 daire olarak inşa ediliyor. Kullanışlı ve ferah Pier Çeşme daireleri, şık mimarisi ve doğal ışık alan geniş pencereleriyle huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. 

Pier Çeşme de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

PİER ÇEŞME SOSYAL ALANLARI NELER?

Pier Çeşme projesinde 16 adet bahçe evler ve 8 adet teras evler yer alıyor. Pier Çeşme projesinde sosyal donatı olarak; tüm dairelere özel bakıcı odası, kapalı otopark ve fitness salonu bulunuyor.

PİER ÇEŞME KONUT FİYATLARI NE KADAR? PİER ÇEŞME KONUT FİYAT LSİTESİ 10 KASIM 2023

Pier Çeşme projesinde 24 adet 2+1 konut tipleri bulunuyor. 14 konutun satıldığı projede son 10 dairenin satışı devam ediyor.

2+1 konutların fiyatları 630 bin dolar ile 800 bin dolar arasındadır.

Projenin şu anda peyzaj kısmı yapılıyor olup teslimlere sayılı günler kaldı. Pier Çeşme projesi bu ay sonunda teslim edilmesi beklenyor. 

Pier Çeşme de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

PİER ÇEŞME NEREDE? PİER ÇEŞME LOKASYON BİLGİSİ!

Pier Çeşme projesi, her yere yakın eşsiz konumu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Pier Çeşme projesi Çeşme Merkeze 5 dakika, Alaçatı'ya 10 dakika ve  İzmir  Havalimanı'na 45 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

WEB:https://piercesme.com/

TEL: 0850 441 0 532

Fabay Kuşadası Evleri yüzde 40 peşin 24 ay vade fırsatıyla ön satışta! Yeni proje!

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

projeye sor



Geri Dön