Yeni Projeler

Pierreloti Konakları lansmana özel fiyatlarla satışta! Haliç manzaralı 24 yeni konut! 

Aksur Yapı imzasıyla yükselen Pierreloti Konakları lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Pierreloti Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... Projede lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı

Pierreloti Konakları, Aksur Yapı imzasıyla İstanbul Eyüpsultan'da yükseliyor. Projede lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. 

4 bin 800 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Pierreloti Konakları, 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede 1.000 metrekarelik bahçe alanı bulunuyor.

Her blokta 12 dairenin yer aldığı projede, toplam 24 adet daire inşa ediliyor. Her blokta asansörler yer alıyor ve girişler için ayrı bir alan sunuluyor. 

Peki Pierreloti Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte Pierreloti Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Pierreloti Konakları'nda 2 oda 1 dalon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon konut tipleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 80 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor. 

Konut teslimlerinin 3 aya kadar yapılması planlanan Pierreloti Konakları'nda, sauna, toplantı alanı, hamam, bekleme salonu, çocuk oyun alanı, spor salonu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

7/24 günvelik imkanının sunulduğu projede, her daire için 1 araçlık otopark alanı sunuluyor. 

Pierreloti Konakları, İstanbul Yeni Havalimanı'na 30 dakika, Taksim'e 10 dakika, Eyüpsultan Hastanesine 6 Dakika, Forum İstanbul AVM'ye 10 dakika, Bayrampaşa Metro İstasyonu 5 ve metrobüse 9 dakika mesafede konumlanıyor. 

Boğaza yakın hareketli bir lokasyonda, Avrupa Yakası'nın merkezinde konumlanan Pierreloti Konakları projesinde, Haliç manzaralı daireler dikkatleri çekiyor. 

PİERRELOTİ KONAKLARI ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ

Pierreloti Konakları lansmana özel fiyatlarla konut satışları yakın zamanda başladı. 

Pierreloti Konakları'nda yer alan 2+1'lerin fiyatları 4 milyon 700 bin TL ile 6 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Projede yer alan dubleks dairelerin fiyatları ise 11 milyon liraya kadar yükseliyor. 

Web: https://www.aksuryapi.com/

Tel: 0 212 615 24 06 

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!