27 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...



Gayrimenkul ve enerji sektöründe faaliyet gösteren Polat’ın 65 seneyi aşkın tecrübesiyle hayata geçirdiği rezidans, konut, ofis, alışveriş ve yaşam merkezi Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı konseptiyle yeniden açılıyor.

Projenın içinde otel, konut, ofis, çarşı, sanat galerileri ve gastronomi ile ilgili bir yaşam merkezi olan Piyalepaşa İstanbul’un kalbinin Piyalepaşa Çarşı’da atacağını kaydeden Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, “Piyalepaşa İstanbul, bizim en değerli projelerimizden bir tanesi. Bu projeyi oluştururken bölgenin tarihi yüz yılı aşan kültürel kodlarına saygılı, semt hayatı ile uyumlu ve bölgeye değer katacak bir yaşam alanı kazandırmak arzusundaydık. Bugün Piyalepaşa İstanbul; konut, ofis, Piyalepaşa Çarşı, paylaşımlı ofis Han Piyalepaşa’sı, sanat galerileri ve zengin gastronomi kültürü ile ideal karma bir yaşam merkezi haline geldi.” diye konuştu.

ALANIN YÜZDE 85'i DOLDU

ekonomim.com'da yer alan habere göre; Piyalepaşa İstanbul Projesi’nin 2. etabı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un çarşısının da Piyalepaşa Çarşı’ya eklendiğinde toplam uzunluğu 1 kilometreyi aşan bir alışveriş sokağı ortaya çıkacağını söyleyen Yücel, “İlk fazdaki toplam kiralanabilir alanımız olan 22 bin 500 metrekarenin yüzde 85’i doldu. Piyalepaşa Çarşı’da içlerinde sekiz modern sanat galerisi ve iki bin 500 metrekarelik Han Piyalepaşa’nın da yer aldığı tam 62 ticari ünite yerlerini aldı. İkinci fazda ise Piyalepaşa Çarşı’ya 14 bin 500 metrekarelik bir ticari alan ilave edilecek. İkinci dönemde yine mağazalar, restaurantlar, çocuk oyun alanları bulunurken, buna ek olarak Residence Inn By Marriott ve Courtyard by Marriott konseptli otellerimiz, sinema kompleksi ve İstanbul gösteri dünyasına büyük bir zenginlik getirecek çok amaçlı sanat merkezimiz de bulunacak.” dedi.

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

YILLIK HEDEF 7,5 MİLYİN ZİYARETÇİ

Konsepti tarihi Nişantaşı ve Beyoğlu sokaklarından ilham alınarak yapılan, 550 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğindeki iki katlı Piyalepaşa Çarşı’da seçkin mağazaların yanı sıra farklı damaklara hitap eden gastronomi, kafeler ve sanat galeri de bulunuyor. Öte yandan yüksek tavanlı ve geniş vitrinli mağazaları ile açık havada alışveriş fırsatı sunan Piyalepaşa Çarşı’da, ikinci fazla beraber giyim, kozmetik, elektronik, ev ve yaşam gibi sektörlerden 120 seçkin markanın mağazaları bulunacak. Yılda 7,5 milyon ziyaretçinin ağırlanması isteniyor.

İstanbul Piyale Paşa'da tapular teslim ediliyor!

Piyale Paşa Camii’nin arazisindeki otopark projesi iptal mi edildi?


Geri Dön