06 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul'da kişiye özel ödeme planı!

Piyalepaşa İstanbul'da kişiye özel ödeme planı!

Polat Holding tarafından İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen "Piyalepaşa İstanbul" projesinde kişiye özel ödeme planları hazırlanmaya başlandı.



Polat Holding tarafından İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen "Piyalepaşa İstanbul" projesinde kişiye özel ödeme planları hazırlanmaya başlandı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler, herhangi bir kredi masrafı ödemeden 24 aya kadar yüzde 0 faiz, 60 aya kadar yüzde 0,42, 120 ay arasında ise yüzde 0,70 faiz oranlarıyla ödeme planını şekillendirebilecek. Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan karma kullanım projesinde 1+1'dan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidans yer alıyor. 

Konutlar 837 bin liradan, rezidanslar ise 700 bin liradan başlıyor. 


Yeni Şafak 


Haber Sabah'ta şöyle yer aldı


Piyalepaşa İstanbul'da kişiye özel seçenek Polat tarafından, 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa istanbul, kişiye özel ödeme seçenekleriyle fuarda öne çıktı. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, "Projemizden ev sahibi olmak isteyenlere 24 aya kadar yüzde 0 faiz, 60 aya kadar yüzde 0.42, 120 ayda ise yüzde 0.70 faiz oranlarıyla ödeme planını şekillendirebiliyoruz. Piyalepaşa İstanbul'da, ayrıca kişiye özel ödeme planı da yapılabiliyor" dedi. 


Sabah


Geri Dön