Kent Haberleri

Piyasa Kahini İslam Memiş doların tam ne kadar olacağını açıkladı! Öyle bir rakam geldi ki... Bir gören bir daha baktı

Yatırımcılar ''dolar ne olur'' sorusunun yanıtını araştırırken Piyasa Kahini İslam Memiş doların tam tamına ne kadar olacağını açıkladı! Öyle bir rakam geldi ki... Bir gören bir daha baktı. Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar/TL kuru yukarı yönlü hamelelrine devam ediyor

Son dakika dolar kurundaki gelişmeler yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar/TL kuru yukarı yönlü hamelelrine devam ediyor. Güne yükselişle başlayan dolar yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ''dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki dolar ne kadar olacak?

Piyasa Kahini İslam Memiş doların tam tamına ne kadar olacağını açıkladı!  Öyle bir rakam geldi ki... Bir gören bir daha baktı...

DOLAR TAM  BU KADAR OLACAK!

İslam Memiş, dolar için rakam verek ne kadar olacağını açıkladı. Memiş, elinde dolar olan yatırımcılara seslenere;  ''Dolar kuru 18.83 lira, 18,84 lira aralığında serbest piyasalarda.  Bant aralığı var. Euro/TL kuru yüksek. 19.98 TL-20.02 TL seviyesinde. 20,00 TL üzerinde bir  Dolarda beklentisi olanlar var, evet, 2023 yılında yeni zirveler bekliyor olacağım.

Özellikle yılın ikinci yarısından sonra dolarda 24,00 TL- 25,00 TL seviyesi gündemde olabilir ancak getiri bakımından gram altın gibi gram gümüş gibi getirisi olacağını zannetmiyorum.''dedi.

Peki 19 Ocak cuma günü dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? Bugün dolar kaç lira? 20 Ocak 2023 dolar/TL kuru...

DOLARDA SON DURUM!

Dolarda son durum yatırımcıların merak konusu olmaya devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışı piyasalarda dolar kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar ''dolar ne kadar, dolar kaç lira, dolar bugün kaç TL?'' soruları merak ediliyor. 

Dolar endeki bugün güne yükselişle başladı. Dolar endeksi bugün 102,190 seviyesinde değerleniyor. Dolar kuru bugün alış fiyatı 19,046 lira, satış fiyatı ise 19,064 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Doların 10 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Doları olan hemen baksın

Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Altın Kahini İslam Memiş ağzından kaçırdı! Herkes kemerlerini bağlasın

Altın tozu dumana kattı! Yeni rekor göründü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 canlı altın fiyatları