Altın & Gümüş

Piyasa Kahini İslam Memiş durdu durdu altın için son rakamı açıkladı! Altın almayı düşünenler dikkat

Altın ve Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği gram altın, ons altın ve gümüş fiyatlarıyla ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu.ABD tarafından gelen ılımlı sinyallerle düşüş raylarından çıkan emtia ve borsa piyasaları, yatırımcılarına rahat bir nefes aldırdı

 

Salı gününe başlarken aşağı yönlü hareket oluşturan gram altın akşam piyasalar kapanana kadar 1022 lira seviyesinde kaldı. ABD tarafından gelen ılımlı sinyallerle düşüş raylarından çıkan emtia ve borsa piyasaları, yatırımcılarına rahat bir nefes aldırdı. 

Dolar TL kurundan ve ons altından ortak olarak beslenen yurt içi altın piyasasında ise çeyrek altın 1.677 lira Cumhuriyet altını ise 6.850 liradan işlem gördü.

Ons altın, önceki kapanışın (1833 dolar) küçük bir miktar altında akşam saatleri itibarıyla 1.834 dolardan işlem görüyor.

Dolar/TL varlıklarında yatay seyir ve geri çekilme bekliyorum diyen Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, gram altında 950-1000 lira arasında alım yapılabileceğini söyledi. Gram altından şu anki seviyeden çıkış yaptığını belirten ünlü analist İslam Memiş, Ons altın fiyatında düşüşlerin kalıcı olacağını tahmin etmediğini aktardı. 
Memiş, ons altın fiyatı için “Aşağı yönlü kırılırsa 1.822 dolar” diyerek destek seviyesini açıklarken tekrar 1880'in yukarı yönlü kırılabileceğini de vurguladı.

ABD Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesindeki 1.780-1.880 dolar ve sonrasında 1.880-1.980 dolar beklentilerini koruduğunu aktaran İslam Memiş, 1920-1940 dolar seviyesine kadar yukarı yönlü atakların kuvvetli olacağını, bu düşüşlerin alım fırsatı olarak durduğunu ifade etti.

Benzin, motorin ve LPG’ye indirim gelecek mi? Araç sahiplerini üzen haber Meclis’ten geldi

Dünyaca ünlü Alman bankası Deutsche Bank altın fiyatları için net rakam ve tarih verdi! Altın yatırımcıları dikkat

Altın mı daha kazançlı olur yoksa dolar mı?Dünyaca ünlü analist kimin kazanacağı belli dedi