Altın & Gümüş

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve doları düşürecek tek ihtimali açıkladı! Herkes buna dikkat etsin

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, bu kez dolar ve altında düşüş beklediğini belirterek önemli bir gelişmeden bahsetti. Bugün ise gram altın fiyatı 1010 liraya kadar geriledi

Gram altının fiyatı 1030 liraya çıkarak son 6 ayın en yüksek seviyesini görmüştü. Bugün ise gram altın fiyatı 1010 liraya kadar geriledi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise altın fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirdi. Dolar ve gram altında düşüş beklediğini söyleyen Memiş, Venezuela operasyonun detaylarını anlattı. Venezuela’dan gelecek olan altın takviyesi ile dolar ve gram altında düşüş beklediğini aktaran Memiş, gram altın için destek seviyesini açıkladı.

GRAM ALTIN VE DOLARDA DÜŞÜŞ NE ZAMAN YAŞANACAK

Venezuela altınının Türkiye’de işlendiğini vurgulayan İslam Memiş, bunun Türkiye ekonomisi açısından önemli bir kazanım olacağını söyledi.



"Bugünlerde Türkiye’nin nakite ihtiyacı vardır. Bu nakit ihtiyacını karşılamak için bence iyi bir fırsat yakalamış oldu" diyen Memiş, "Ama içeride gram altın piyasası tamamen dolara bağlı. Türkiye’de dolar nereye gram altın oraya. Şimdi yukarıda bir bölgedeyiz. Bence bir ay gibi bir süreç beklemek lazım, bir düşüş öngörüyorum hem gram altında hem döviz kurlarında” ifadelerini kullandı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Haziran 2022 tarihinde saat 23.20’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,25 Türk Lirası, euro 18,02 Türk Lirası, altının gramı ise 1.010 Türk Lirası değerinde.

Dolar emin adımlarla ilerliyor dedi! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların nerede duracağını canlı yayında açıkladı

Doları nokta atışı bilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer bu kez gram altın için net fiyat verdi! Söylemedi demeyin

Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez doların yükselişinin neden durdurulamayacağını açıkladı