Ekonomi

Piyasalar alt üst! Ne dolar ne altın! Uzman isim açıkladı! Servet kazandırıyor!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, o varlığa dikkat çekerek açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Kötüleyenin yüzüne tükürün" diyerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu

Küresel piyasalar dalgalı bir seyir izlerken altın, Bitcoin başta olmak üzere kripto paralar ve döviz kurları da yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Kötüleyenin yüzüne tükürün" diyerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

İşte haberin detayları…

Altın, dolar ve Bitcoin'de uzun vadede yükseliş rallisi devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, o varlığa dikkat çekti ve  "Kötüleyenin yüzüne tükürün" diyerek açıklamalarda bulundu.

Piyasalardaki belirsizlik bir süredir devam ederken değerli varlıklara dair uzman isimlerden gelen yorumlar da sıklıkla takip ediliyor. Birçok yatırımcının isteğinde altın, dolar ve Bitcoin yer alırken Uzman Memiş, o varlığın son iki yılda 2,5 TL'den 14,30 TL'ye yükseldiğine dikkat çekti ve yatırımcılarının servet kazandığını açıkladı.

"KÖTÜLEYENİN YÜZÜNE TÜKÜRÜN"

YouTube'da bir kanala konuk olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşteki yükselişe dikkat çekerek şunları açıkladı; "2 yıldır ben Türkiye'de bir gümüş farkındalığı başlattım. İlk iki yıl herkes, 'Ben kuyumcuma gittim gümüş bulamıyorum' şeklinde konuşuyor. Kardeşim sen altın satıyorsun para kazanıyorsun, gümüş sat para kazan. Diyor ki, 'Gümüşe para mı verilir? Gümüş alınır mı?' Milletin kafasını o kadar bulandırdılar ki şimdi o arkadaşlarımıza ben diyorum ki, 'Size gümüşü kötüleyenin gidin yüzüne tükürün.'"

"BİLDİĞİN SERVET KAZANDILAR"

Açıklamalarına devam eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Niye biliyor musun? İki yıl önce 2.5 TL olan gümüşün gram fiyatı bugün 14.30 TL seviyesine gelmişti. Bildiğin servet kazandılar." dedi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın için de şunları söyledi;

1450-1550 TL ARALIĞI MUHTEMEL

Gram altın için yılın ilk çeyreğinde 1280 TL direncini takip etmeyi planlıyorum. Orta ve uzun vadede 1450-1550 TL band aralığı gelmesi muhtemel bir sonuç olarak görülüyor. Çünkü altının ons fiyatında 2350-2500 dolar seviyesi, Haziran'dan sonra dolar/TL kurunda da yukarı yönlü hareketler olabilir.

Haneler düğün bayram edecek! Çocuklu ailelere bakanlıktan 3 bin 295 TL!

PTT 65 yaş maaşı ayın kaçında yatıyor? Zamlı 65 yaş aylığı ne zaman yatacak?