Ekonomi

Piyasalarda dolar tufanı! Bu fırsatı kaçıranlar başını taşlara vuracak!

İslam Memiş, piyasaları sarsacak olan açıklamalarda bulundu. İşte Memiş’ten gelen yeni seviye tahminini!İşte Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde Memiş’in Merkez Bankasının kredi kartlarına dair aldığı tedbirler ve piyasaya dair ayrıntılar…

Uzman isimlerin bu seçim sürecinde yaptığı her değerlendirme yatırımcılar tarafından ayrı öneme sahip. İşte Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde Memiş’in Merkez Bankasının kredi kartlarına dair aldığı tedbirler ve piyasaya dair ayrıntılar…

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolara dair bazı değerlendirmeler yaptı. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi kritik açıklamalar yapan İslam Memiş, yeni tahminlerini de duyurdu.

Memiş, açıklamalarında dolar borcu olanları da ayrıca uyardı. Dolar kurunda son zamanlarda yükseliş meydana geliyor. Dolar kuru, 20 TL’yi zorluyor. Bu yüzden de yatırımcılar ne zaman dolar almaları ya da satmaları gerektiğine dair tereddüde düşmektedir. İslam Memiş, yaptığı açıklamalar ile kafası bir hayli karışık olan kişilere yol gösterdi.

İSLAM MEMİŞ’TEN KRİTİK DOLAR AÇIKLAMASI

İslam Memiş, dolara dair önemli açıklamalar yaptı. Memiş, şu sıralarda da piyasanın hareketlenme aşamasında olduğunu açıkladı. Memiş, TÜFE beklentilerinden de söz etti. Anketlerde TÜFE beklentisinin ilk olarak 31,02, daha sonra 29,84 çıktığını ifade etti. 2 yıllık TÜFE beklentisinin de aynı dönem için ilk olarak yüzde 17,54 sonra 17,74 olduğu dile getirildi.

Ünlü ekonomist Memiş, yüksek fiyattan dolar alan kişilerin bin pişman olacağını belirtti. Bu yüzden de yüksek tutarlardan alım yapılmaması gerektiğini vurguladı.

“PİYASALAR PATLAYACAK”

Uzman isim İslam Memiş, piyasaların patlayacağını belirterek iddialı açıklamalarda bulundu. Memiş daha önce 22,40 ile 22,60 TL aralığında dolar alanları uyardı. Bu uyarıları göz önüne almayanların ise zarar ettiğini kaydetti. Bu durumun nedenini ise dolar kurunun 20,68 TL seviyesine gerilemesi olarak belirtti.

Memiş, doların 30 TL olacağı söylentisine kananların ise ciddi anlamda zarar edeceğini söyledi. Ekonomist Memiş dolarda hareketlenmenin devam edeceğini ve 20 ile 22 TL aralığına dikkat edilmesi son derece önemli olduğunu belirtti. Birçok kişi seçim sürecinden sonra doların nasıl bir seyir izleyeceğini merak ediyor. Aynı zamanda piyasalarda meydana gelen gelişmeleri izlemek gerekmektedir. Bu sayede karlı bir alım ya da satım yapmak mümkündür.