Kent Haberleri

Piyasaların Efendisi İslam Memiş aman diyerek uyardı! 2 ay içinde yaptınız yaptınız! Hemen bu açıklamaya bakın!

Piyasaların Efendisi olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten çok önemli uyarılar geldi. İslam Memiş aman diyerek uyardı! 2 ay içinde yaptınız yaptınız! Hemen bu açıklamaya bakın...Açıklamaları ile Soru Youtube kanalında yayınlanan videosunda hem Soru takipçilerine hem de bu bilgilerden yararlanmak isteyenlere kendi tahminleri ile yardımcı olmayı sürdürüyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2022 yılının sonuna geldiğimiz şu günlerde dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı. Açıklamaları ile Soru Youtube kanalında yayınlanan videosunda hem Soru takipçilerine hem de bu bilgilerden yararlanmak isteyenlere kendi tahminleri ile yardımcı olmayı sürdürüyor. 

Piyasaların Efendisi olarak bilinen İslam Memiş aman diyerek uyardı! 2 ay içinde yaptınız yaptınız! Hemen bu açıklamaya bakın...
 

İşte Piyasaların Efendisi İslam Memiş'in 'Aman' deyip uyardığı o konular: 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2022 yılında yapılandırılan vergi borçları ve harç ödemelerinin 2023 yılına aksatılmaması gerektiğini dile getirdi. İslam Memiş yaptığı açıklamada şimdi iki aylık süreç içerisinde yavaş yavaş hepimizin sisteme girmesi gerektiğini belirterek, özellikle bu e-Devlet sisteminde geriye dönük herhangi bir vergi borcumuz var mı yapılandırma için geç kaldık mı veya yapılandırma yapabiliyor muyuz bunu sorgulanması gerektiğini dile getirdi. İslam Memiş yaptığı açıklamada yine e-Devlet sistemi üzerinden veraset ilamı sorgusu yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

İslam Memiş yaptığı açıklamada aynı zamanda kontrol edilmesi gereken ve 2023'e bırakılmaması önemli olan bir başka konunun miras borçları olduğuna da değindi. İslam Memiş yaptığı açıklamada söz konusu bu kontrol işlemlerinin tamamının 2023 yılından önce belirlenmesi gerektiğini belirterek, "Burada da büyüklerimizden eşimizden dostumuzdan akrabalarımızdan bir miras kaldı mı ve bununla ilgili veraset işlemleri yapmamız gerekiyor mu diye bakmamız lazım.” dedi.

2023 yılına bırakırsanız zarar edeceksiniz

Haberglobal'de yer alan habere göre, İslam Memiş yaptığı açıklamada aynı zamanda kontrol edilmesi gereken bir başka hususun da yurt dışına çıkışlarda kullanılan pasaportlara ilişkin harç ödemeleri olduğunu dile getirdi. İslam Memiş yaptığı açıklamada 2023 yılı ile alakalı yurt dışına çıkacak olanların pasaportların bitme süresi azaldıysa 2023 yılı girmeden pasaportunu yenilemesi gerektiğini kaydederek, fiyatların yeni yılda artacağını söyledi.

Ehliyet meselesine dikkat

Yaptığı altın ve dolar açıklamalarıyla dikkat çeken İslam Memiş 2023 yılına bırakılmaması gereken ödemeler listesine ehliyet harç ödemelerini de ekleyerek önemli açıklamalar yaptı. İslam Memiş yaptığı açıklamada tüm ödemelerde artış beklediğini dile getirerek, ehliyet sınavına girmiş olanların 2023 yılına girmeden önce bu harçları ödemesi gerektirdiğini ve bunları da geciktirmemesi gerektirdiğini kaydetti.

Araç alacaklar buna dikkat!

Araç almak isteyen ve bu araç alımında kredi çekmeyi düşünenlerin de 2023 yılı gelmeden karar vermesi gerektiğine de değinen İslam Memiş, bu konu ile ilgili görüşlerini de bildirdi. İslam Memiş, 2023 yılı ile alakalı kasko, sigorta ücretlerinde bir düşüş ben beklemediğini belirterek, araç fiyatlarında da bir düşüş beklemediğini dile getirdi.

"BUNLARI 2 AY İÇİNDE YAPTINIZ YAPTINIZ!"

Söz konusu ödemeler konusunda 2023 yılında zamların görüleceğini dile getiren İslam Memiş, her türlü ödemenin son 2 aylık süreçte tamamlanması ve gerekli evrakların hazırlanması gerektiğini söyledi.

1 Ocak 2023 emekli zammında büyük deprem! Maaşlar bir bir hesaplandı! Hemen bu son dakika rakamlarına göz atın!

Asgari ücret hesaplamaları tepetaklak oldu! Telaffuz edilen rakamı duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir göz atın

TOKİ İlk Evim kura çekilişi için geri sayım başladı!