06 / 05 / 2024

Pizza Tomota, şube sayısını 40'a yükseltecek

Pizza Tomota, şube sayısını 40'a yükseltecek

Yeniden yapılanma sürecine giren şirket, 2010 yılı için 3 milyon dolarlık bir yatırım bütçesi oluşturdu



Bağlı olduğu şirketler grubundan ayrılmasının ardından yeniden yapılanma sürecine giren Pizza Tomato, yaptığı yatırımlarla marka değerini yükseltmeye devam ediyor. Yüzde 100 yerli sermaye ile hareket ettiklerini ve 8 ay boyunca 1.5 milyon dolar harcadıklarını dile getiren Pizza Tomato Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yazgan, "2010 yılı için 3 milyon dolarlık bir yatırım bütçesi oluşturduk. Yıl sonunda şube ve franchise'larımızın sayısını 40'a ulaştırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

ORGANİK ÜRÜNLER
350 kişiye istihdam sağlayan Pizza Tomato'nun 2010 yılı içerisinde yaklaşık 400 kişiye daha iş olanağı sunacağını dile getiren Yazgan, "Hizmet ve lezzet kalitemizden ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
Ar-Ge çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Yazgan, mevcut mönü ve pizza çeşitlerini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla pizza çeşitlerini 15'ten 25'e mönü, seçeneklerini 11'den 25'e çıkardıklarını da vurgulayan Yazgan, bunların yanısıra tatlı, salata ve makarna çeşitlerini de mönüye eklediklerini belirtti. Bundan sonraki hedeflerinin organik ürünlerle pizza yapmak olduğunu da sözlerine ekleyen Yazgan, bu konuda ciddi bir bütçe ayırdıklarını belirtti.
Özgü Erçetingöz Gedik / Yeni Asır


Geri Dön