Teknoloji

PlayStation Plus'tan oyun severlere müjde! 5.942 TL değerindeki oyunları tamamen ücretsiz verecek!

Sony'nin abonelik tabanlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor. PlayStation Plus, mayıs ayında 5.942 TL değerindeki tamamen ücretsiz verecek. Mayıs ayında toplam 23 yeni oyunu kütüphanesine ekleyen PlayStation Plus, abonelerine 5

Sony'nin abonelik tabanlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar eklerken, oyunculara çok oyunculu oyunlara erişim imkanı da sunuyor. Mayıs ayında toplam 23 yeni oyunu kütüphanesine ekleyen PlayStation Plus, abonelerine 5.942 lira değerinde oyun hediye etti. Gelin haberin detaylarına bir göz atalım.

PlayStation Plus Mayıs ayı oyunları belli oldu!

Ubisoft'un Watch Dogs: Legion'ı, AAA olarak adlandırdığımız bir dizi büyük oyunu içeren listede çok dikkat çekiyor. Ayrıca "Ricky and Clank: Romance of the Rift" özellikle PS5 oyuncuları tarafından merakla beklenen bir çalışma. Tüm oyunlar 16 Mayıs'ta PlayStation Plus Premium ve Extra abonelerine sunulacak.

Şirketin geçtiğimiz ay pek çok oyunu kütüphanesine ekleme politikası değişmiş görünüyor. Game Pass yarışmasında önde olmak için Sony, oyunda söz sahibi olmak için oyun sayısını artırıyor. Öte yandan Sony'nin özel oyunlarını da bu listede görmeyi ümit eden birçok oyuncu bulunuyor.

PlayStation Plus Mayıs ayında verilecek oyunların tamamı şu şekilde:

PlayStation Plus abonelik fiyatları ise şu şekilde:

  Premium Extra Essential 1 aylık abonelik 70 lira 60 lira 40 lira 3 aylık abonelik 190 lira 165 lira 100 lira 12 aylık abonelik 460 lira 400 lira 240 lira Öne çıkan ayrıcalıkları Klasikler kataloğu,
oyun deneme sürümleri Oyun kataloğu,
Ubisoft+ klasikleri Aylık oyunlar,
çevrimiçi çok oyunculu,
özel indirimler
Google, yeni katlanabilir telefonu Pixel Fold'u tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı!
Vivo Y78 5G: Şık tasarımı ve güçlü özellikleri ile dikkat çekiyor! Orta segmentte yepyeni bir oyuncu!
FIFA 23 ücretsiz oluyor! Oyun severlere müjde gibi müjde geldi! Hemen bakın, bu fırsatı kaçırmayın!