Teknoloji

Playstore’da UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection ön siparişte… İşte 27 Eylül 2022 fiyatı

Oyun tutkunlarına müjde! Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore, oyun dünyasının heyecanla beklediği ‘UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu’ ve serinin yan oyunu olan ‘UNCHARTED: Kayıp Miras’ı oyun listesine eklediğini duyurdu.Peki UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection’ın fiyatı ne kadar? İşte yanıtı…Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore, yeni ve birbirinden popüler oyunları uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle oyunseverlerle buluşturmaya devam ediyor

Oyun tutkunları Playstore üzerinden verecekleri ön sipariş ile UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection’ı çeşitli ödeme seçenekleri ve uygun fiyatla koleksiyonlarına ekleme şansı buluyor. Peki UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection’ın fiyatı ne kadar? İşte yanıtı…

Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore, yeni ve birbirinden popüler oyunları uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle oyunseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Playstore’dan yapılan açıklamaya göre, UNCHARTED serisinin merakla beklenen, serinin 4’üncü oyunu olan ‘Bir Hırsızın Sonu’ ile serinin yan oyunu olan ‘Kayıp Miras’ı bir arada bulunduran ‘UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection için oyun tutkunları ön sipariş verebilecek. Ön sipariş veren oyunseverler, Playstore’da özel indirim fırsatlarına da sahip olacak.

Dijital oyun alışveriş platformu Playstore, oyunseverlere ödeme yöntemi konusunda da fırsat çeşitliliği imkanı veriyor. Oyun tutkunları, Playstore platformu üzerinden verecekleri UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection ön siparişinde tüm satın alımlarda tercih edilebilen mobil ödeme, Türk Telekom evde internet faturasına ek 12 aya varan taksit imkanı ve kredi kartı ile ödeme gibi seçeneklerden birinden faydalanabilir.

FİYATI BELLİ OLDU

Peki Playstore’da UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection’ın fiyatı ne kadar? Playstore’a girdiğinizde 329 Türk Lirası yerine 299 Türk Lirası olduğunu göreceksiniz. 

Sevilen serinin 4’üncü oyunu olan ‘UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu’ 150’den fazla mecra tarafından yılın en iyi oyunu seçildi. ‘UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu’, oyun tutkunlarına beklentilerinin ötesinde bir deneyim sunan çok özel bir aksiyon- macera oyunudur. Serinin diğer oyunları gibi yüksek tempoya ve bol sayıda bulmacaya sahip olan oyun, baş kahraman Nathan Drake’in hikayesini tamamlayan önemli olaylara birinci elden tanıklık etme imkanı veriyor. 


‘UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection’ ön siparişi ile ilgili tüm detaylara playstore ve Playstore sosyal medya hesaplarından da ulaşabailirsiniz.

Editör Notu: Bu haber 27 Eylül 2022'de saat 03:36'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 50 kuruş, euro 18 lira 19 kuruş, altının gramı ise 1.002 lira değerindedir.

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zamları peş peşe hesaplandı! Duyan emekli inanamadı! Hemen bakın!

Pierre Cardin yüzde 50 indirim başlattı! İşte 27 Eylül 2022 Pierre Cardin Fiyat Listesi!


Pırlanta yüzüklerde büyük indirim! İşte Sina Pırlanta 27 Eylül 2022 fiyat listesi…