AVM

Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde neler var?

İzmir’in en büyük karma projesi olma özelliğini taşıyan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın da İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi projesi olacak...


Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle İzmir'de yaşama geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi İzmir’in en büyük karma projesi olma özelliğini taşıyor.


İnşaatı tamamlandığında 200 metre yüksekliğe ulaşacak olan Kavuklar Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi moda, teknoloji, spor, eğlence, alışveriş ve rezidans konforunu aynı çatı altında toplayacak.


İzmir'e 40 marka ile giriş yapacak olan Point Bornova AVM'de; Max Branner Chocolate Bar, Macfit, H and M, CosStores ve Sinemaximum yer alacak. 


Üstü açılıp kapanabilecek

Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM'si olan Point Bornova AVM'nin, aynı zamanda Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın da İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi olacak. 60 mağazalı AVM ve 629 konutun yer aldığı Point Bornova projesi HOK ve Derin Yeşil Mimarlık tarafından tasarlandı.


Point Bornova AVM'de neler olacak?

Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi içinde 5 bin metrekare alana kurulacak olan, çocuklara yönelik ilk eğitsel eğlence merkezi bölgedeki en büyük kapsamlı çocuk alanı olacak. Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde 9 sinema salonu 2 bin metrekare fitness salonu yer alacak. 



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com