29 / 04 / 2024

Point Bornova daire fiyatları!

Point Bornova daire fiyatları!

Firma: Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme

Proje: Point Bornova

Teslimlere kadar vade farksız taksitlendirilen İzmir Point Bornava projesi 578 adet daireden meydana geliyor. Point Bornova daire fiyatları fiyatları kapsamında 2+1 daireler 242 bin TL ile 330 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor.



300 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Point Bornova  projesi lokasyon olarak İzmir'in Bornova bölgesinde konumlandırılıyor. Point Bornova daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı Point Bornova  İzmir  Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor. 


Kavuklar İnşaat tarafından hayata geçirilen Point Bornova Evlerinde daire teslimleri 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Point Bornova 46 katlı tek blok halinde yükseliyor.


Satışların tüm hızıyla devam ettiği İzmir Point Bornova daire fiyatları bilgisinden hemen önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim. İzmir Point Bornova Evleri 578 adet daireden oluşuyor.


Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova ödeme planı kapsamının bir diğer seçeneği ise konut bedelinin yüzde 15'i peşin ödeniyor, kalan kısım ise teslimlere kadar 0 faiz imkanı ile taksitlendiriliyor.


Point Bornova daire fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 242 bin TL ile 330 bin TL arasında,

3 oda 1 salon daireler 364 bin TL ile 406 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.  Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova ulaşım bilgileri şöyle:


İzmir Point Bornova nerede?

Point Bornova adres: 4174 Sokak No:4 Bağburnu Mevkii Bornova-İZMİR

 

Point Bornova iletişim bilgileri

Telefon : 0232 435 46 46

Web adresi: www.pointbornova.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön