Konut

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yurt dışı projesi olan Duna Pearl’ü, Avrupa’nın kalbinde yer alan Macaristan’da inşa etti.

Paylaşılan detaylara göre, konut, otel ve mağaza konsepti ile  karma bir proje olarak hayata geçirilen Polat Holding Duna Pearl, 75 milyon Euro’luk bir yatırımla inşa edildi.
 

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün öncü oyuncuları arasında yer alan ve yatırımlarıyla katma değerli projeleri hayata geçiren Polat Holding; ilk yurt dışı gayrimenkul projesi olma özelliğine sahip olan Duna Pearl’ü Avrupa’nın kalbinde, Macaristan’da inşa etti.

Göz alıcı konseptiyle Tuna’nın İncisi şeklinde anılan Polat Holding Duna Pearl, Budapeşte'nin işlek bölgeleri arasında yer alan 13. bölgenin değerli lokasyonlarından, Küçük Manhattan şeklinde de anılan Ujlipatvaros'ta bulunuyor. 75 milyon Euro'luk yatırım maliyetiyle dikkat öeken Polat Holding Duna Pearl, Margaret Adası’nın tam karşısında; şehir merkezi, metro ve önemli iş merkezlerinin yer aldığı Váci Út’a ise yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Paylaşılan detaylara göre, Margaret Adası’nın karşısında, bölgenin en büyük parkı Szent Istvan’a komşu konumunda inşa edilen Duna Pearl, özel olarak tasarlanan konut ve yeşil çatı bahçeleriyle Tuna Nehri’nin kıyısında hayat buluyor.

Verilen bilgilere göre, konut, otel ve mağazaların yer aldığı karma bir proje olarak hayata geçirilen Duna Pearl’de, 193 konutun yanı sıra işletmesini Accent Hotel Management’ın gerçekleştireceği 2023 yaz başında açılacak olan olan 105 odalı  bir Four Points by Sheraton oteli de bulunuyor. Söz konusu projede 47-109 metrekare aralığındaki konutlar dışında büyüklükleri 36-301 metrekare arasında değişen bağımsız ticari alanlar da yatırımcısı için büyük getiri değeri taşıyor.

Favori lokasyonu, oteli ve ticari alanlarıyla dikkat çeken Polat Holding Duna Pearl, şehrin yeni çekim merkezi şeklinde görülüyor. Geniş iç hacimli ferah daireleri, Tuna Nehri manzarasından maksimum seviyede yararlanılmasını sağlayan özel tasarım teras ve balkonları, projenin merkezinde bulunan yemyeşil avlusu ve sosyal alanlarıyla Duna Pearl yatırımcısına Budapeşte standartlarının üstünde bir yaşam sunuyor. 

Konut almak için doğru zaman ‘bugün’!

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!