30 / 04 / 2024

Polat Port Residence'da daire fiyatları 297 bin TL! Teslimler başladı!

Polat Port Residence'da daire fiyatları 297 bin TL! Teslimler başladı!

Polat Port Residence, İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Mahmutbey'de Atatürk Havaalanı'na kilometre uzaklıkta...24 ay faizsiz, 120 aya kadar banka kredisi imkanıyla...



 

Polat Port Residence Polat İnşaat güvencesiyle İkitelli ve Mahmutbey ortasında, Atatürk Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. 212 AVM’ye yakın olan proje, önemli bir yatırım olarak görülüyor.

Şubat  2011'de temeli atılan Polat Port Residence'ın teslimatı geçtiğimiz ay yapılmaya başladı. Kapsamında 82 konutun bulunduğu Polat Port Residence 3 bin 700 metrekare arsa üzerinde kuruluyor ve toplam inşaat alanı 11 bin 500 metrekare. Mimarisi Konak Mimarlık tarafından tasarlanan Polat Port Residence, tek blok hâlinde yükseliyor. Polat Port Residence’in kapısından içeri adım attığınızda ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğinizi göreceksiniz. Trafik, stres gibi sizi yoran ne varsa Polat Port Residence’in dışında kalacak. Her yere ulaşımı kolay ve yakın; fakat ruhunuzu kalabalıktan uzak tutan yaşam alanı, her anınızı doğayla iç içe geçirmenizi sağlayacak.

 

 

 

Polat Port Residence’da lüks ve konfor bir arada!

 

 

Polat Port Residence, sizin rahat etmeniz için planlanmış daireleriyle yeni bir hayat sunuyor. Son sistem teknolojik aletlerle donatılmış fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, tenis kortu, hamam ve basket sahası gibi özel yaşam alanlarında hem dinlenebilir hem de eğlenebilirsiniz. Ayrıca 24 saat güvenlik hizmetiyle kendinizi güvende hissedeceksiniz.

 

 

http://www.polatinsaat.com.tr/index.asp

Tel: (0212)212 00 44 - (0212)272 00 00

 


Geri Dön