27 / 04 / 2024

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Polat Şen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Yapı Kredi Yönetim Kurulu Üyesi Polat Şen kimdir? Polat Şen, 1976 İstanbul doğmuştur. Şen, lisans eğitimini 1998 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nde, sonrasında Yüksek Lisans eğitimini de 1999 senesinde İngiltere’de Bradford Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümünde tamamlamıştır.

Polat Şen, Harvard Business School Advanced Management Programını 2016 senesinde bitirmiştir. Sonrasında, 2005-2022 senleri arasında Arçelik A.Ş. bünyesinde İç Denetim, Satınalma Direktörlüğü, firma birleşme ve satınalmalar, Grundig Almanya CFO’luğu görevlerinde bulunmuştur.

Polat Şen, son olarak ise Arçelik Sahra Altı Afrika operasyonlarından sorumlu Finansman ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı (CFO) görevini yapmış ve 2022 yılında Koç Holding CFO’luğu gçrevine gelmiştir. Polat Şen, Nisan 2022 tarihinden bu yana Yapı Kredi ve Koç Finansal Hizmetler’de Yönetim Kurulu Üyesi’dir.

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

YAPI KREDİ HAKKINDA

Yapı Kredi 1944 yılındaki kuruluşundan bu zamana kadar müşteri odaklı bankacılık anlayışı ve yenilikçiliği ön planda tutan yaklaşımı ile piyasadaki konumunu sürekli olarak pekiştirmeye devam etmiştir. Yapı Kredi, 2023 senesinin ilk dokuz ayında 1,7 trilyon Türk Lirası toplam aktif büyüklüğe gelmiştir. Müşteri odaklı yaklaşımı ile Türk ekonomisinin finansmanına sağladığı katkıyı sürekli artırmayı hedefleyen Yapı Kredi, 2023 yılının ilk dokuz ayında nakdi ve gayrinakdi kredileri yıllık yüzde 45 artırarak yaklaşık 1,1 trilyon Türk Lirası'na kadar taşımıştır.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

 


Geri Dön