Genel

Polis banka promosyonu 2022 ne zaman yatacak?

Polis banka promosyonu gündemde yer alan konulardan biridir. Uzun bir süredir Polis banka promosyonunun ne zaman yatacağı merak ediliyordu. İşte Polis banka promosyonu 2022 ne zaman yatacak? sorusunun yanıtı!Promosyon peşin ve tek seferde 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla hesaplara geçecektir

POLİS NE KADAR PROMOSYON ALACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar ışığında; polislere 36 ay için 27 bin lira promosyon ödemesi kararı alındı. Promosyon peşin ve tek seferde 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla hesaplara geçecektir.

İşte konu ile ilgili diğer detaylar…

EGM'DEN POLİS MAAŞ PROMOSYONU AÇIKLAMASI!

Emniyet Genel Müdürlüğü polis maaş promosyonuna dair açıklamada bulundu. EGM tarafından yapılan açıklamada;

YÜZE 188 ZAM YAPILDI!

"Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artışa gidilmiştir.

POLİS PROMOSYON ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü, 27 bin lira promosyon ödemesinin 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşeceğini duyurdu.

POLİSLERİN MAAŞ PROMOSYON TUTARI BELLİ OLDU

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün maaş promosyonu hakkında yapılan açıklama; “Teşkilatımızın maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde 5 yıllık süre için Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş ile imzalandı.

Konusu geçen protokol ile tüm personeli içine alacak şekilde, aylık ödemelerin 300 TL olması ve enflasyon karşısında değer kaybetmemesi için her altı ayda bir memur maaş zammı oranında artırılması şartı getirilmişti. Ama 2022 yılında memur maaşlarında ortaya çıkan yeni durum üzerine, Vakıfbank ile yaklaşık 3 ay süren yeniden görüşmeler yapıldı ve maaş promosyonu ile ilgili bir değerlendirme sürecine girildi.

FARUK SEZER'DEN MAAŞ PROMOSYONU DAİR AÇIKLAMADA BULUNDU!

Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer Polis maaş promosyonuna dair son dakika açıklaması yaptı. Sezer "Anlaşmanın 1 haftaya kadar açıklanması halinde en az 50.000 TL istiyoruz. Anlaşma kasım, aralık ayına sarkarsa, hatta ocak ayına kalırsa en az 75.000 TL istiyoruz. Ekonomik şartlar bize bu hakkı veriyor..." şeklinde ifadeler kullandı.

6 AYDA BİR MEMUR ZAMMI ORANINDA ARTACAK!

Protokolde ısrarla anlaşmamazlık nedeni ile gelinen bir nokta da promosyon ödemesinde her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artış yapılacak oluşudur. Bu demek oluyor ki, 300 TL sabit bir rakam değildir. Bu, Türk Polis Teşkilatı’nın tarihindeki en yüksek promosyon ödemesidir. Promosyon ödemelerindeki memur maaş zammı oranındaki artış, 2023 yılının Ocak ayından itibaren geçerliğe alınacaktır.

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacak? TOGG’un fabrikası ne durumda? TOGG fabrikası Gemlik'te nerede?

Mutfak tüpü ne kadar? İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Taşeron işçiler kaç saat çalışır?