Ekonomi

Polis maaş promosyonunda son dakika! 18 bin, 30 bin TL değil tam 75 bin TL!

Polis maaş promosyonu ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer, polis maaş promosyonu rakamını 75 bin TL'ye kadar yükseltti. Peki polis maaş promosyonuna zam yapıldı mı? Polis maaş promosyonu kaç lira oldu? Vakıfbank ile imzalanan maaş promosyon protokolünde yüzde 188 yükseliş gerçekleştirilmişti

Polis maaş promosyonu ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Vakıfbank ile imzalanan maaş promosyon protokolünde yüzde 188 yükseliş gerçekleştirilmişti. "EGM polis promosyonu ne kadar oldu, ödemeleri ne zaman yapılacak?" sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. 

 

EGM'den yapılan "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır" açıklamasının ardından, Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer'den de açıklama geldi. 

Peki 2022 polis maaş promosyonu kaç Türk Lirası oldu? Polis maaş promosyonuna zam yapıldı mı? Polis maaş promosyonu kaç lira oldu? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer, polis maaş promosyonu ile ilgili son dakika açıklamasında, "Anlaşmanın 1 haftaya kadar açıklanması halinde en az 50.000 TL istiyoruz. Anlaşma kasım, aralık ayına sarkarsa, hatta ocak ayına sarkarsa en az 75.000 TL istiyoruz. Ekonomik şartlar bize bu hakkı veriyor..." diye konuşmuştu. 

Habertürk'ün aktardığına göre; polis maaş promosyonu için istenen son rakam 50 bin Türk Lirası oldu. Vakıfbank ise polis promosyonu için 30 bin Türk Lirası'nda ısrar ediyor. Konuyla ilgili müzakereler devam ederken, polis maaş promosyonunun anlaşmadan sonra hesaplara yatırılması öngörülüyor.

 

POLİS MAAŞ PROMOSYONU İÇİN HANGİ RAKAMLAR GÜNDEMDE?

Vakıfbank'ın emniyet promosyonu için önerdiği 18 bin Türk Lirası tutarı kabul edilmedi. Daha sonra Vakıfbank polis maaş promosyonu miktarını 30 bin Türk Lirası'na yükseltti. İşte polis maaş promosyonu için gündemde olan o rakamlar...

Vakıfbank'ın emniyet maaş promosyonu için verdiği ilk tutar -> 18 bin Türk Lirası 

Vakıfbank'ın polis maaş promosyonu için verdiği ikinci tutar -> 30 bin Türk Lirası 

Polislerin talep ettikleri maaş promosyon tutarı -> 50 bin Türk Lirası 

 

Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer'in promosyonun Ocak'a sarkması halinde 75 bin lira istediklerini belirttiği açıklaması da gündemden düşmüyor. Sezer, bu açıklamasından önce; "Kulağımıza gelen beş yıllık 18 bin lira, beş yıllık 22 bin 500 lira, beş yıllık 27 bin 500 lira, beş yıllık 30 bin lira gibi anlaşmalar kesinlikle ekonomik şartlara uygun değildir" ifadelerini kullanmış ve "En az 50.000 lira promosyon ödenmeli" diye konuşmuştu. 

KYK 2022 burs başvuruları ne zaman başlayacak? 2022 KYK burs ücretleri ne kadar?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde müjde! Maaşlar kaç TL oldu? Yeni maaşınıza hemen bakın! 

Emeklilik sistemi a’dan z’ye değişiyor! SSK ve Bağ-Kur’lular dikkat!

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zamları peş peşe hesaplandı! Duyan emekli inanamadı! Hemen bakın!