Kent Haberleri

Polis promosyonunda nefesler tutuldu! Polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? VakıfBank polis maaş promosyonunda şok!

Emniyet Genel Müdürlüğü ile VakıfBank arasında imzalanan anlaşmanın ardından, polis maaş promosyonunun ne zaman hesaplara yatırılacağı merak edilmeye başlandı. Polisler, Twitter aracılığıyla promosyonların yatırılmamasına tepki gösteriyor. İşte ayrıntılar... 'Vakıfbank polis maaş promosyonu yattı mı?' sorusunun cevabı son günlerde sık sık araştırılıyor

VakıfBank polis maaş promosyonu için binlerce memurun bekleyişi devam ediyor. 'Vakıfbank polis maaş promosyonu yattı mı?' sorusunun cevabı son günlerde sık sık araştırılıyor. 

Emniyet Genel Müdürlüğü ile VakıfBank arasında imzalanan protokol gereği promosyon ödemelerinin 1 Kasım'dan itibaren yürürlüğe alınacağı belirtilmişti. 

Emniyet Genel Müdürlüğü ile VakıfBank arasında imzalanan anlaşmanın ardından, polis maaş promosyonunun ne zaman hesaplara yatırılacağı merak edilmeye başlandı. 

Binlerce polis 'Vakıfbank polis maaş promosyonu yattı mı?, Polis maaş promosyonu ne zaman yatacak?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Peki Vakıfbank polis maaş promosyonu yattı mı? Polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? İşte polis promosyonu ile ilgili son dakika gelişmeleri... 

Emniyet Genel Müdürlüğü ile VakıfBank arasında imzalanan anlaşmanın ardından, binlerce memurun bekleyişi devam ediyor. Polis maaş promosyonunun 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren yürürlüğe alınacağı açıklanmıştı. 

Polisler promosyon için 1 Kasım tarihini heyecanla bekliyordu. Ancak polis maaş promosyonu henüz hesaplara yatmadı. 

 

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden polis promosyonu ile ilgili yapılan açıklamada, "Yeni protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girecektir.

Ayrıca Vakıfbank ile önceden yapılan ve süresi henüz tamamlanmamış olan promosyon protokolleri de iptal edilerek yeni protokole dahil edilecektir. Vakıfbank dışındaki bankalarla devam eden protokoller ise sözleşmelerin bitiş tarihinde söz konusu yeni protokole dahil olacaktır" ifadeleri kullanılmıştı. 

"Yapılan görüşmeler neticesinde protokol revize edilmiştir" denilen açıklamada "Yeni promosyon protokolünün süresi 3 yıl olarak belirlenmiş ve tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın her personele 27 bin TL ödenmesi karara bağlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

 

Polis maaş promosyonunun 15 Kasım'dan itibaren hesaplara yatırılması bekleniyordu. Henüz yatırılmayan promosyonlar için polislerin bekleyişi sürüyor. Polis maaş promosyon tarihi ile ilgili yakın zamanda bir açıklama yapılmadı. 

Twitter'da Polisinsesi isimli bir hesaptan yapılan paylaşımda; kesin olmamakla birlikte, polis promosyonlarının en geç 17 Kasım'da hesaplara yatırılacağı belirtildi. Paylaşımda, "Promosyon konusunda bir çok mesaj alıyorum. Edindiğim bilgiler, en geç ayın 17'sinde promosyon hesaplara aktarılacak. İnşallah aksama olmaz" ifadelerine yer verildi. 

 

Promosyon konusunda bir çok mesaj alıyorum. Edindiğim bilgiler, en geç ayın 17'sinde promosyon hesaplara aktarılacak. İnşallah aksama olmaz. #VakıfEGMPromosyonNerede

— Polisin Sesi (@PolisinSesi1) November 15, 2022

 

Binlerce polis memuru #Vakıfbank ve #VakıfbankEGMPromosyonNerede etiketlerini kullanarak, promosyon ödemelerinin yatırılmamış olmasına tepki gösteriyor.

ING Bank'tan büyük jest! 7500 lira hesaba yatıyor

Dünyaca ünlü dev banka dolar tahminini değiştirdi! Doları olanlara şok hamle! Görenlerin ağzı bir karış açık kaldı!

Öğrenciler müjde! KYK burs ve öğrenim kredisi 2022 başvuruları başladı! Elinizi çabuk tutun!