İş Fırsatları

Polislere peş peşe ek ücret müjdesi! Verilecek yeni ek ücret tutarları belli oldu! Süleyman Soylu resmen açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisler hakkında yaptığı açıklamada ek ücret müjdesi verdi. ŞARK SÜRELERİ Bakan Soylu, şark süreleri konusunda şu açıklamalarda bulundu: "Toplam iki bölgeydi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada polislere bir ek ücret daha verileceğini söyledi.

ŞARK SÜRELERİ

Bakan Soylu, şark süreleri konusunda şu açıklamalarda bulundu: "Toplam iki bölgeydi. Bazı şehirlere kimse gitmiyor, istemiyor neredeyse. Doğu da değil fakat mahrumiyet bölgesi oluyor. Biz o bölgeleri de gözeterek ikiyi dörde bölerek bir anlayış ortaya koymuştuk. 81 şehirden gelen polislerimizi de dinledik. Çok da güzel şeyler konuştuk. Çalışmasını yapmaya devam ediyoruz. Şarktan döndükten sonrası için de istediği bir ile gidebilecek ve oradan bir rotasyon daha yemeyecek. Şark sürelerini azaltmıştık.

Şark sürecini 5'lik süreleri 4'e ve 4'lük süreleri ise 3'e indiriyoruz. 3'ten aşağıya da indirmiyoruz. Yeni bir uygulama daha getiriyoruz. Eğer bir polis şarka gidiyorsa ve eğer ili şarkını da bir arada yapmak istiyorsa ona olanak da sağlayacağız. Meslea, Batman Beşiri'ye gitti diyelim. 3 sene şarkı var. Aslında şu an 4 amaA 3'müş ve 4'e çıkarmışız, 3'e indirmişiz. 2 sene bir 2’inci şarkı var. 3+2'yi birlikte yapıp dönebilecek. İstekte bulunacak ve istek kabul görürse bu imkanı olacak. İsterse eğer eski gittiği yere de gidebilir."

İşte detaylar...

POLİSLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ

“Uzun zamandan beri gelen bazı alışkanlıklar var. Polisimiz için yeni bir adım atıyoruz. Bir taraftan Polis Akademisine ilişkin bir çalışma yaptık. Teftiş heyetlerimize ilişkin çalışmalar yaptık. 1 seneden beri üniversiteden hocalarımızla sahada bütün ülkeyi tarayarak çok ciddi çalışma yaptık. Bu sorunu bilen arkadaşlarımızın tümüyle oturduk ve bir değerlendirme yaptık. Polislerin çalışma saatleri var. Geldiğim günden itibaren söylüyorum 8-24, 12-36 olsun. FETÖ'nün hemen ardından eksik olduğumuz zaman 12-24 çalıştığımız zamanlar oldu. Şimdi 12-36 diye 3 sene önce bunun şeyini verdik. Şehrine göre değişiyor. 12-36 çalışan polisler 4 grup çalışacak ve dinlenmesinden feda etmeyecek. 7 Ocak tarihi itibarıyla da bu uygulama başladı."

"350-400 TL DAHA EK BİR ÜCRET GELECEK"

"Polislerimiz ek görevlere çıkıyorlar. Bunun karşılığında da bir mesai ücreti de almıyorlar. Bizim bir mesaimiz var ve onu da yüzde 52'ye yükselttik. Orada aylık 350-400 TL daha ek bir ücret gelecek. Tümüne de sağladık bunu. Bu da yeni uygulamalardan bir tanesi. Tümüne vermiş olduk."

 İŞKUR'dan yeni işçi alımı ilanı! İBB İGDAŞ personel alımı yapacak! İŞKUR’dan yeni müjde!

İŞKUR’dan yeni işçi alımı ilanı! 18-45 yaş arası herkes başvurabilir! Acele eden işi kapacak!

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde! Resmen açıklandı! 81 ilde sağlık personeli ve memur alımı yapılacak!