Beyaz Eşya

Popüler çamaşır makineleri nerede, hangi fiyata? 19 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Kilogram bazında kapasiteleri artarken fonksiyon özellikleri de gelişen çamaşır makineleri piyasasında son duruma baktık. An itibarıyla fiyatları ve yenilikleri... Enerji tasarrufu sağlayan makinelerin öne çıktığı görülürken, bu makinelerin diğerlerinden pahalı olmasına rağmen daha çok tercih edildiği görülüyor

Şu an online alışveriş platformlarında en popüler ya da en çok satan kategorilerinde yer alan ürünler kilogram kapasiteleriyle öne çıkıyor. 

Enerji tasarrufu sağlayan makinelerin öne çıktığı görülürken, bu makinelerin diğerlerinden pahalı olmasına rağmen daha çok tercih edildiği görülüyor. 

Ekim 2022 satış trendinde önde olan çamaşır makineleri şöyle: 

Bosch 10 KG'lık Çamaşır Makinesi: 9,938.00 TL

Şu an en ucuz: batiefe.com ve hepsiburada.com

İnatçı kategorisindeki en az 16 farklı türde lekeyi ön yıkama gerektirmeden çıkarabilen Anti Stain Plus sistemi içeriyor. 
Yüksek enerji tasarrufu ve sessiz çalışma özelliği sağlayan EcoSilence Drive teknolojisine sahip. 
10 yıl garantili. 

Altus 1000 Devir Çamaşır Makinesi: 4.919,00 TL

Şu an en ucuz: pttavm.com

Dakikada 1000 defa tam tur dönebilen tamburu kirlerin deterjan yardımıyla daha iyi çıkarılabilmesi adına etkili bir temizleme gerçekleşmesine yardım ediyor. 

Yılda 173 kWh elektrik tüketimine ihtiyaç duyan çamaşır makinesi, hesaplı faturalarla karşılaşmak isteyen kullanıcılar için ideal bir seviye taşıyor. 

Dengesiz yük kontrolü özelliği yardımıyla makineye yerleştirilen çamaşırların daha verimli bir şekilde yıkanabilmesi mümkün hale geliyor. 

Otomatik su ayarlaması yapan teknolojisi ile içerisinde yer alan çamaşırlar için ne kadar su harcanması gerekiyorsa bunu minimum seviyede tutarak su faturalarında da olumlu sonuçlar yaratıyor. 
Yıkama sırasında 62 desibellik ses seviyesiyle temizlik işlemlerini gerçekleştiren ürün, sıkma aşamasındaysa 75 desibellik ses düzeyiyle sıkma işlemlerini gerçekleştirerek komşuları rahatsız etmeyi önlüyor.


Taşma emniyeti teknolojisi suyun artış gösterdiği anlarda su düzeyini ihtiyaç duyulan seviyede tutuyor.

Popüler ve ucuz ürünler hakkında bilgi için: cimri.com

Editörün notu: Bu haber 20:21'de yazılmıştır,  an itibarıyla güncel Dolar kuru 18:59 TL, Euro kuru 18,19 TL, gram altın fiyatı ise 974 TL'dir.

Yeni model hava temizleyiciler burada. 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Philips ev eşyalarında sezonun öne çıkanları. 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bluetooth hoparlörlerde en beğenilenler! 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Teleskop arayanlar için en iyiler burada. 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

En çok hangi süpürgeler tercih ediliyor? 18 Ekim 2022 fiyat listesi...