Otomobil

Porsche 718 Cayman nisan ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, zam geldi mi?

Porsche 718 Cayman nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Porsche 718 Cayman özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi... Porsche, büyük ses getiren 718 Cayman modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden ve spor otomobil denilince akla ilk gelen markalardan Porsche, 718 Cayman modeliylle otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Porsche, büyük ses getiren 718 Cayman modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor.

 

718 KONSEPTİ

718 modelleri, spor otomobil kategorisinde piyasaya sürülürken, efsanevi Porsche 718'in sportif ruhunu yarının spor otomobiliyle birleştiren ve bugünün dünyasının yollarına taşıyan ortadan motorlu roadster'lardır. Tek bir amaçları bulunuyor: Her günü monotonluktan kurtararak renklendirmek.

TASARIM

Hassas, realist, özgüvenli, sınır tanımayan, alçak, geniş ve şık. 718 modellerinin dış dizaynı; sportif kenar kısımları ve bariz bir şekilde tanımlanmış muntazam konturlarıyla ön plana çıkıyor.

Peki, Porsche 718 Cayman kaç TL? Özellikleri neler? İşte detaylar...

PERFORMANS

Peki 718 model otomobilleri bu derece özgün kılan fark ne? Performansları, yol tutuşları, dizaynları ve iki bagaj bölmesi bulunan, fazlasıyla geniş saklama bölümleri ama bunlardan daha önemlisi: Bütün bu faktörleri en baştan olanaklı kılan ortada motor düzeninin olması 718’i özgün kılıyor.

SADE

718 T modelleri: Fazlasıyla dinamik, sade, otantik. Porsche İletişim Yönetimi (PCM) mi? Sürüş keyfinize ortak olmak için var. Peki ya Porsche Doppelkupplung (PDK) şanzımana ne demeli? Opsiyon olarak mevcuttur. Bunun yerine: Sportif koltuklar Plus, kapı tutamakları ve mod düğmeli bir GT spor direksiyon simidi. Gündelik hayatın telaşından uzaklaşmak için yapmanız gereken yegane şey.

 

PORSCHE 718 CAYMAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

PORSCHE 718 CAYMAN FİYATI

Porsche 718 Cayman ikinci el 3.690.000 TL-5.390.000 TL fiyat aralığında alıcısını bekliyor.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.porsche.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Nisan 2023 tarihinde saat 07.51'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.23 Türk Lirası, Euro 20.99 Türk Lirası, altının gramı ise 1242 Türk Lirası değerindedir.

Nisan ayı fiyatı belli olan Jeep Compass’a ne kadar zam geldi, teknik özellikleri neler?

Yolların aranan otomobili Mitsubishi Space Star'ın nisan ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Nissan Qashqai nisan ayı fiyatı belli oldu! Nissan Qashqai ile ilgili aradığınız her şey burada!