Otomobil

Porsche 718 Cayman’ın merakla beklenen mayıs ayı fiyatı belli oldu! 718 Cayman’a ne kadar zam geldi?

Spor araba denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Porsche, 2023 yılı mayıs ayı kapsamında yeni fiyatlarını açıkladı. Bu kapsamda, 718 Cayman modelinin de mayıs ayı fiyatı belli oldu. İşte 3 Mayıs 2023 fiyat listesi... Porsche, bu kapsamda, merakla beklenen 718 Cayman modelinin mayıs ayı fiyatını duyurdu

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden ve spor otomobil denilince akla ilk gelen markalardan Porsche, 718 Cayman modeliyle kendi alanında öncü marka ve modeller arasında yer alıyor. Porsche, bu kapsamda, merakla beklenen 718 Cayman modelinin mayıs ayı fiyatını duyurdu.

KONFOR

Gündelik kullanımlarda daha fazla konfor için uyarlanabilir amortisörler. Bunun yanı sıra, çeşitli saklama çözümleri, geniş diz mesafesi ve bol saklama alanı kapsamında iki bagaj bölmesi.

TASARIM

Hassas, gerçekçi, kendine güvenen, sınır tanımayan, alçak, geniş ve zarif. Bu otomobilin 718 modellerinin dış tasarımı; sportif kenar kısımları ve açıkça tanımlanmış muntazam konturlarıyla öne çıkıyor.

Peki, Porsche 718 Cayman kaç TL? Özellikleri neler? İşte detaylar...

718 T

Bazı zamanlarda en ideal varış noktası, belirlenmemiş bir amaca olan yolculuktur. Peki yol nereye? Esas ihtiyaçlara indirgedik: Vites yükselterek kapatılabilen, sadelikten yana tavır sergileyen kişilere yönelik bir spor otomobilde. Açık yoldan ve sizden başka birine ihtiyaç hissetmeyen bir Porsche Hayata hoş geldiniz.

SADE

718 T modelleri: Yeterince dinamik, sade, otantik. Porsche İletişim Yönetimi (PCM) mi? Sürüş keyfinize ortak olmak amacıyla bulunuyor. Peki ya Porsche Doppelkupplung (PDK) şanzıman opsiyon olarak mevcuttur. Bunun yerine: Sportif koltuklar Plus, kapı tutamakları ve mod düğmeli bir GT spor direksiyon simidi. Günlük yaşamın telaşından kurtulmak amacıyla yapmanız gereken yegane şey.

PORSCHE 718 CAYMAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

PORSCHE 718 CAYMAN FİYATI

Porsche 718 Cayman ikinci el 4.090.000 TL-5.850.000 TL fiyat aralığında alıcısını bekliyor.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.porsche.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Mayıs 2023 tarihinde saat 05.18'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.47 Türk Lirası, Euro 21.47 Türk Lirası, altının gramı ise 1262 Türk Lirası değerindedir.

Bir Volkswagen efsanesi Polo'nun mayıs ayı fiyatı belli oldu! Polo'nun yeni fiyatını duyunca çok şaşıracaksınız!

Ticaret Bakanlığı sürpriz bir kararla mühendis alımı yapacak! Hemen bakın!

Diyanet’ten çok sayıda personel alımı! Son başvuru tarihi 12 Mayıs!