Otomobil

Porsche Taycan ne kadara satılıyor? İşte Porsche Taycan 11 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni Taycan Sport Turismo modelleri ile karşınızda. Peki Porsche Taycan 2023’te ne kadar oldu? İşte Porsche Taycan 11 Şubat 2023 fiyat listesi… Yeni Taycan Sport Turismo modelleri ile bu duyguyu her gün tecrübe edinin

Spordaki en iyi anlar, koşucuların zirveye ulaştığı andan sonraki saniyeler olarak öne çıkar. Yeni Taycan Sport Turismo modelleri ile bu duyguyu her gün tecrübe edinin. İç dengenin en enerjik halinin tadının çıkarabilirsiniz. Taycan tavizsiz bir araç olarak öne çıkıyor. Günlük kullanım için mükemmel bir spor otomobil olan Taycan, çarpıcı oranlar, zamansız ve anında fark edilen tasarımla öne çıkıyor. Geniş iç hacmi ve iki bagaj bölmesiyle dört kişiye konfor ve kolaylık sağlayan aracın Şubat 2023 fiyatları da belli oldu.

 

Taycan Cross Turismo, genişletilmiş arka bagaj bölmesi ve daha geniş iç hacmi ile yaşam tarzınıza uyum sağlamanın yanı sıra maceracı ruhu ile de öne çıkar. Off-road Design paketinin karakteristik özellikleri ile daha da vurgulanan bir araç.

Porsche Taycan ne kadara satılıyor? İşte Porsche Taycan 11 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mesafe göstergesi ile seyahatinizin tahmini mesafesini belirleyebiliyorsunuz. Hesaplama kişisel sürüş profilinize, seyahat koşullarınıza ve ilgili model ekipmanına dayanıyor. Mesafe göstergesi. Mesafe göstergesi, aracın menzilini etkileyebilecek tüm faktörler göz önüne alınmadığından (örneğin sürüş tarzı, bataryanın yaşı ve durumu vb.) yalnızca tahmini değerlerle ortaya çıkıyor. Bu nedenle, elde edilen güncel mesafe belirlenen değerden daha fazla veya daha az olabileceğini belirtelim.

Tahmini mesafe: 308 km. Sürüş profilini kullanarak, günlük yaşamınızı ayrı olarak tanımlayıp, şehir içi trafiğinde mi, köy yollarında mı yoksa otoyolda mı seyahat edeceğinizi belirleyebiliyorsunuz. Farklı sürüş profilleri, tahmin edilen mesafeyi belirler.

PORSCHE TAYCAN NE KADARA SATILIYOR?

7.331.323 TL’den başlayan fiyatlarla araç sahibi buluyor. Fiyatlar bayilerden alınacak marka özelliğine göre de değişiklik gösterebiliyor.

Ayrıntılar: https://www.porsche.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 11 Şubat 2023 tarihinde saat 01.27'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.06 Türk Lirası, euro 20.34 Türk Lirası, altının gramı ise 1147 Türk Lirası değerinde.

Porsche 911 ne kadar? İşte Porsche 911 modellerinin 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Porsche üç 718 modeliyle karşınızda! İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi…