30 / 04 / 2024

Port Life Tuzla Evleri iletişim!

 Port Life Tuzla Evleri iletişim!

Firma: Özdemir Group

Proje: Port Life Tuzla

Kişiye özel faizsiz ödeme planı hazırlanabilen proje Özdemir Grup imzası ile yükseliyor. Port Life Tuzla Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 56 90 olarak belirlendi.



Lokasyon bilgisi kapsamında proje Havalimanı, Havaray, E5, liman, TEM ve marinaya yakın mesafede bulunuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 7 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler şeklinde dizayn edildiği projede 240 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Proje toplam 184 adet daireden meydana geliyor.


Özdemir Grup imzası ile yükselen Port Life Tuzla Evleri projesinde daire fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Projede kişiye özel faizsiz ödeme planı hazırlanabiliyor.


Port Life Tuzla Evleri içerisinde fitness salonu, eğlenceli parkı, geniş bahçe, mağazalar ve havuz gibi ortak yaşam alanları givi ortak sosyal alanlar yer alıyor.


Dairelerin teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşeceği Port Life Tuzla Evleri projesinde dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Port Life Tuzla Evleri iletişim!

Telefon: 444 56 90 / 0534 014 78 68

Web: http://www.portlife.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön