28 / 04 / 2024

Prada İstanbul'daki 2. mağazasını İstinyepark'ta açıyor!

Prada İstanbul'daki 2. mağazasını İstinyepark'ta açıyor!

Milano, 14 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,   ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark"ta açıyor.  



Milano, 14 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,   ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark"ta açıyor. Toplam üç kata yayılan ve 500 metrekare alan kaplayan mağaza, mimar Roberto Baciocchi tarafından tasarlandı. Mağazada hazır giyim, çanta, aksesuar ile kadın ve erkek ayakkabı koleksiyonlarına yer veriliyor.

Dinamik cephe, silindirik dış cepheye uyum sağlayan arka ışıkla aydınlatılmış opal camla kaplanmış.Yüksek camlı pencereler, birinci katın görünmesini sağlayarak mağazanın görselliğini ön plana çıkarıyor. Ayrıca siyah tente, mermer çerçevelerle kaplı vitrinilerin bulunduğu girişi ön plana çıkarıyor.

Kadın koleksiyonuna ayrılan giriş katı ile birinci kat yeşil niş ve çelik çerçevelerde sergilenen çanta ve aksesuarlara ev sahipliği yapıyor. Oval kanepeler ve mermerle çevrelenmiş buğday rengi halılar, fildişi rengi saffiano derisinden duvar perdeleri ise iç dekorasyonu tamamlayıcı unsurlar. Bronz aynalarla çevrili siyah mermer merdivenlerle bezenmiş birinci kat, kadın hazır giyim ürünlerinin sergilendiği alanı adeta görkemli atölye atmosferine dönüştürüyor.

Değişik bölümlere ayrılan ve bronz aynalı merdivenlerden görünen bodrum katında konumlanan erkek koleksiyonu için ayrılmış, pastel yeşil renkteki ilk iki bölümde; erkek ayakkabıları, seyahat eşyaları bulunuyor. Abanoz çerçeve ve kadife kanepe detayları   ile süslenmiş hazır giyime ayrılan alan ise elegan ve sofistike bir atmosfer oluşturuyor.


Geri Dön