Genel

Prefabrik evler ne kadara mal olur? 70, 75, 81 metrekare prefabrik evler kaç TL?

Prefabrik evler, standart modüllerden meydana geldiği için pratik ve hızlı bir şekilde kurulur. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!Depremin ardından acil yerleşim yapıları olarak da istenilen, tercih edilen prefabrik konutlar doğru uygulandığı taktirde deprem anı ve hemen sonrasında da zarar görmeden ayakta kalabilmektedir

PREFABRİK EVLER SAĞLAM MI?

Prefabrik konutlar, deprem güvenilirliği bakımından en sağlıklı yapılar arasında gösterilmektedir. Depremin ardından acil yerleşim yapıları olarak da istenilen, tercih edilen prefabrik konutlar doğru uygulandığı taktirde deprem anı ve hemen sonrasında da zarar görmeden ayakta kalabilmektedir.

İşte prefabrik evlerin maliyetine dair ayrıntılar…

PREFABRİK EVLER NE KADARA MAL OLUR? 70-81 PREFABRİK EV FİYATLARI!

Prefabrik evlerin araştırılan özelliklerine ve fiyat aralığına dair merak edilen detaylara; https://prefabrikevim.com/urun-kategori/kampanyali-prefabrik-evler/ internet adresinden ulaşabilirsiniz.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Mayıs 2023 tarihinde saat 00:55'te yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 19,5368 Türk Lirası, euro 21,4709 Türk Lirası, altının gramı ise 1.275,37 Türk Lirası değerindedir.