Genel

Prefabrik evlerde bulunmaz kampanya! 200 bin TL’ye evini yapabilecek! İşte detaylar!

Prefabrik evler, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden sonra ilgi odağı olmaya başladı. Bu konut tipine sahip olmak isteyenlere güzel haber. İşte detaylar!İşte prefabrik ev kampanyasına dair ayrıntılar…

Prefabrik ev üreticileri gelen talepleri karşılamak için Nisan kampanyası başlattı. İşte prefabrik ev kampanyasına dair ayrıntılar…

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler Nisan ayı kampanyasını sakın kaçırmasın. Devlet desteği ile bu evlerin sahibi olmak daha da kolay hale geldi. Bu kampanyalarla birlikte, daha güvenli bir yaşam alanı sağlamak isteyen kişiler uygun fiyatlarla prefabrik evlerin sahibi olabilirler.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler ülkemizin deprem ile yüz yüze olduğunu bir kez daha acı bir şekilde hatırlattı. Bundan dolayı da milyonlarca vatandaş, evlerinin sağlamlığını test etmek için denetim uygulamalarına başvuruyor. Bir grup vatandaş ise prefabrik evleri ve dolayısıyla fiyatlarını yakından takip ediyor.

225 BİN TL’YE PREFABRİK EV!

Prefabrik ev üreticileri Nisan ayı kampanyalarını duyurdu. Tek katlı prefabrik evler için 225 bin TL, dubleks prefabrik evler için ise 671 bin TL fiyat belirlendi. Ek olarak da devlet desteğiyle bu evlerin sahibi olmak daha da kolaylaştı. Bu kampanyalarla beraber, daha güvenli bir yaşam alanı arayan vatandaşlar uygun fiyatlarla prefabrik evlerin sahibi olabilirler.

Yapılan bu kampanyalar ile daha güvenli bir yaşam alanı oluşturmak isteyenler de uygun fiyatlarla prefabrik evlerin sahibi olma imkanına sahipler.

Prefabrik ev üreticileri, deprem felaketinin ardından prefabrik evlere olan talebin artmasından dolayı ile Nisan 2023 için yeni bir kampanyaya imza attı. Hem dubleks hem de tek katlı prefabrik evlerde fiyat değişikliği yapıldı. Üreticiler, satışta olan kampanyalı bazı prefabrik ev modellerinin güncel fiyatlarını duyurdu. Tek katlı evlerde 33 metrekarelik 1+1 evler için 225.900 TL, 103 metrekarelik 2+1 evler için 592.900 TL ve 126 metrekarelik 3+1 evler için 639.900 TL fiyat belirlenirken,

İki katlı evlerde ise 82 metrekarelik evler için 671.900 TL ve daha büyük prefabrik evim olsun diyen var ise de 100 metrekarelik evler için 729.900 TL fiyat belirlendi. Bu kampanyalar prefabrik evler ile ilgilenenler için paylaşıldı.