Ekonomi

Prefabrik evlerde fırsat! Fiyatlar 66 bin TL'den başlıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evlere olan talep gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Prefabrik evler, kolay kurulumları ve daha az alan kaplamaları sebebiyle de konut almak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Peki prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...Küçük bir arsaya ya da araziye sahip olanlar, çok küçük miktarlar ödeyerek ev sahibi de olabiliyor

Prefabrik evlere olan talep gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Küçük bir arsaya ya da araziye sahip olanlar, çok küçük miktarlar ödeyerek ev sahibi de olabiliyor. Pandemiyle beraber kalabalık kent yaşamından uzaklaşmak isteyen kişiler prefabrik evlere yöneldi. 

Arsaya, boş alana ya da bir araziye sahip olanlar, çok küçük miktarlar ödeyerek prefabrik ev sahibi olabiliyor. Prefabrik evler, kolay kurulumları ve daha az alan kaplamaları sebebiyle de konut almak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Aynı zamanda yükselen inşaat malzemeleri fiyatları sebebiyle de prefabrik evler daha çok tercih edilir oldu. 

Peki prefabrik evlerin büyüklükleri ne kadar? En uygun prefabrik ev fiyatı ne kadar? İşte prefabrik ev Mart 2022 fiyat listesi...

Prefabrik ev Mart 2022 fiyat listesi

40 metrekare tek katlı prefabrik konut fiyatı: 93.200 TL 

52 metrekare tek katlı prefabrik konut fiyatı: 127.700 TL 

72 metrekare tek katlı prefabrik ev fiyatı: 161.200 metrekare

81 metrekare tek katlı prefabrik ev fiyatı: 178.100 TL 

96 metrekare tek katlı prefabrik ev fiyatı: 205.900 TL 

123 metrekare tek katlı prefabrik ev fiyatı: 259.500 TL 

100 metrekare iki katlı prefabrik ev fiyatı: 245.600 TL

Yine başka bir prefabrik ev firması olan Zulle İnşaat'ın internet sitesinde yer alan kampanya bilgilerine göre prefabrik ev fiyatları 66 bin TL'den başlıyor. Zulle İnşaat'ın prefabrik ev fiyatları için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

*Bu haber 25 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. Fiyatlar Makro Prefabrik resmi internet sitesinden alınmıştır. Detaylı bilgi için Makro Prefabrik resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

 

 

Prefabrik ev için ruhsat gerekir mi? Prefabrik ev için ruhsat nasıl alınır?

2. evini almak isteyenler dikkat!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com