27 / 04 / 2024

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada



Prefabrik evlere talep her geçen artarken, Riwer Wood Prefabrik evlerde son trend olan Alaçatı prefabrik ev modelini sundu. Taşınabilme özelliğine sahip olan bu evler insaların şehrin gürültüsünden uzak sakin ve huzurlu bir yaşam alanı sağlıyor. 

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

ALAÇATI MODEL PREFABRİK EVLERİN ÖZELLİKLERİ NELER?

Alaçatı model prfabrik evler, 4x10 tabanlı toplam 70 metrekare kullanım alanına sahip olup  2 adet yatak odası,1 banyo, 2 Fransız Balkon,1 mutfak ve salondan oluşuyor.

Yapıların tamamı ithal çam kullanılarak üretin bungalov evlerin zeminleri çift ızgaradan oluşup, mineral yün ve nem bariyeri kaplandıktan sonra zemin kaplaması yapılabilme özelliğine sahip. En üst dış cephe kaplama katmanı olarak ithal çam lambri veya isteğe bağlı taş kaplama yapılabiliyor.

Çatılarda mineral yün kullanıp, isteğe bağlı olarak metal kenet çatı veya membran üzeri arguaz/shingle uygulanabiliyor. Banyoları isteğe bağlı olarak boardex üzerine fayans veya ithal lambri de kaplanabimekte.

Yapının bütün elektrik tesisatı satın alınan kişiye ait olup, eksiksiz teslim ediliyor. Yapının bütün su tesisatı da yine aynı şekilde eksiksiz teslim ediliyor. Projeye uygun mutfak , Vitrifiye grubu(duşakabin,klozet,lavabo) da prefabrik evler içinde yer alıyor.

 Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

ALAÇATI MODEL PREFABRİK EVLER NE KADAR? iŞTE FİYAT LİSTESİ 25 AĞUSTOS 2023!

Alaçatı model prefabrik evlerin fiyatları merak ediliyor. Bir evin sahip olduğu tüm özelliklere sahip olan  Alaçatı model prefabrik evlerin fiyatları 800 bin TL'den satılıyor. Anahtar teslimi olarak satılan prefabrik evlerde, nakliye ücreti alıcı tarafından ödeniyor.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.riverwood.com.tr/

Prefabrik ev yaparken nelere dikkat edilmelidir?

Ucuz ev almak isteyenler dev kampanya başladı! Prefabrik ev fiyatları dibi gördü! 2+1 ev 399 bin TL!

 


Geri Dön