28 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyat!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyat!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyat listesi kapsamında ofislerin fiyatları metrekare birim fiyatı olarak belirtiliyor. Son fiyatlar haberimizin içerisinde yer alıyor




Fer Yapı'nın hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis'te diğer bir firma ise Çelikler Limited Şirketi.  Kampüs Ofis Projesi, Kağıthane'de yer alıyor. Kağıthane Premier Kampüs Ofis’in her katta bulunan, ortak kullanıma açık 300 metrekarelik kat bahçeleri ve terasları bulunuyor. Premier Kampüs Ofis’in mimarisine benzersiz bir dokunuş katan bu alanlar, aynı zamanda yeşille iç içe, ferah yaşam alanları da yaratıyor. Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor ancak öncesinde projenin genel detaylarından biraz bahsetmek istiyoruz. 


Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyat!


400 metrekarelik lobiye sahip  Premier Kampüs Ofis  Kağıthane'de ofisler modüler olarak birleştiriliyor. Kampüs Ofis Kağıthane'de küçük ofisler 40 metrekareden 300 metrekareye çıkan alanlara sahip. Orta büyüklükteki ofislerin alanları 400 ila 1000 metrekare arasında değişiyor. 


Kağıthane Kampüs Ofis'te 18 kişilik toplantıların yapılabileceği toplam 25 toplantı odası bulunuyor. 150 milyon liralık yatırım bedeliyle yükselen Fer Yapı Premier Kampüs Ofis'te 20 dönüm alan bulunuyor. 


Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyat bilgileri metrekare birim fiyatı üzerinden veriliyor. Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyat kapsamında metrekare birim fiyatları 2 bin 970 dolardan başlangıç gösteriyor. 


5 bin 600 metrekarelik terasların yer aldığı Kampüs Ofisleri'nin en üst katında ise dubleks ofisler bulunuyor. Projede lobi, toplantı odaları, arşiv alanları, seminer odaları, eğitim odaları, çay-kahve alanları, coffe corner bulunuyor. 


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön