27 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış fiyatları metrekare birim fiyatları olarak belirleniyor. Projede ofislerin metrekare birim fiyatları 2 bin 970 dolardan başlıyor



Premier Kampüs Ofis’te ofisler modüler olarak birleştiriliyor. Projedeki ofisler birden fazla seçenek halinde müşterilerine sunuluyor. Premier Kampüs projesinde 40 metrekareden 300 metrekareye  uzanan küçük ofisleriyle 400 metrekareden 1.000 metrekareye kadar uzanan orta büyüklükteki ofisleri en küçük alanda en fazla verimi sağlamak üzere tasarlandı. Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. 


Yatayda ve dikeyde birleştirilebilen modüllerden oluşan kat ofislerinin de yer aldığı ve Kağıthane'de yükselen Premier Kampüs Ofis’in; ortak kullanıma açık lobisi, her katta bulunan toplantı odaları, arşiv alanları, eğitim ve seminer odaları, çay-kahve yapma olanağı sağlayan coffee corner’ları bulunacak. 


Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış!



20 dönüm alan üzerindeki Kağıthane Premier Kampüs Ofis'in en üst katlarında dubleks ofisler yer alıyor. Ofis çalışanlarının kullanımına özel, toplam 5.600 metrekarelik terasları bulunuyor.  Premier Kampüs Ofis  Kağıthane satış fiyatları metrekare birim olarak belirlendi. Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatları 2 bin 970 dolardan başlıyor. 


Çelikler Limited Şirketi ve Fer Yapı'nın birlikte hayata geçirdiği Kağıthane Ofisleri Kampüs Premier, 150 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. 



Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön