Ticari

Premier Kampüs Ofis'te metrekaresi 2.800 dolara! Kazandıran kur sistemi!

Metrekare fiyatı 2 bin 800 USD ’den başlayan Premier Kampüs Ofis’te iş yaşamını farklı bir konsepte taşımak isteyenler, Premier Kampüs Ofis’te kazandıran kur sisteminde yararlanıyor.

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ‘Kazandıran Kur Sistemi’, FerYapı tarafından geliştirilen Premier Kampüs Ofis projesinde uygulanmaya başladı. Bu sistemde, projeden ofis satın aldığınız günkü dolar kuru, tavan kur olarak belirlenmiş oluyor. Vade süresince ofisi satın aldığınız günkü kurdan ödemelerinize devam ediyorsunuz, hesabınız bozulmuyor. Bu sistem bir kur sabitlemesi değil. Eğer dolar kuru düşerse bu sefer de ödemelerinizi düşük kurdan yapıyorsunuz. 


İstWest ve iTower gibi sembol projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı, müşterilerine sunduğu finansal modellerle de fark yaratıyor. Metrekare fiyatı 2.800 USD’den başlayan Premier Kampüs Ofis’te iş yaşamını farklı bir konsepte taşımak isteyenler, Premier Kampüs Ofis’te kazandıran kur sisteminde yararlanıyor. Üstelik Premier Kampüs Ofis’te fiyat artırımı öncesi son dönem!

Gelecekte herkes yapabilir ama Kampüs Ofis konsepti şu an sadece FerYapı’da!


www.premierkampusofis.com