29 / 04 / 2024

Premier Ofis Kampüs fiyat listesi!

Premier Ofis Kampüs fiyat listesi!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Premier Ofis Kampüs fiyat listesi kapsamında yer alan bağımsız ünitelerin fiyatları 124 bin dolardan başlıyor. Proje kapsamında hem firma hem de banka vadelendirmesi seçenekleri sunuluyor



Premier Kampüs Ofis, Avrupa Yakası için Kağıthane Bölgesi içinde yer alıyor. Premier Ofis Kampüs fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Premier Ofis Kampüs kapsamında toplam arsa alanı 20 bin metrekare olarak belirlendi. Proje toplam 150 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Fer Yapı tarafından yükselen Premier Ofis Kampüs içindeki küçük ofislerin alanları 40 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.


Premier Ofis Kampüs fiyat listesi!


Fer Yapı Premier Ofis Kampüs kapsamında yer alan orta boy ofislerin alanları 800 metrekare ile 1000 metrekare değişirken büyük ofisler 10 bin metrekareye kadar değişiklik gösteriyor.


Premier Ofis Kampüs fiyat listesi!

Premier Ofis Kampüs fiyat listesi kapsamında fiyatlar 124 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Premier Ofis Kampüs Kağıthane ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Dilenirse firma bünyesinde de vadelendirme yapılıyor. 


VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın...


Fer Yapı Premier Ofis Kampüs teslim tarihi 2015 senesi olarak belirlendi.  Fer Yapı  Premier Ofis Kampüs kapsamında kapalı otopark, parti odası, sağlık merkezi, hobi odaları, SPA ve toplantı odaları bulunuyor. 


Fer Yapı Premier Ofis Kampüs iletişim

Telefon: (0212) 222 47 47

Web adresi: www.premierkampusofis.com


projeye sor



Geri Dön