27 / 04 / 2024

Premium Babacan Evleri Esenyurt ödemeler!

Premium Babacan Evleri Esenyurt ödemeler!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Babacan Premium

Premium Babacan Evleri Esenyurt'ta firma bünyesinde 40 ay vade farksız ya da banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor. Premium Babacan Esenyurt'ta fiyatlar 285 bin liradan başlıyor...




Premium Babacan Evleri projesi, 28 bin 500 metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Premium Babacan Evleri projesi  Babacan Yapı  imzasını taşıyor.


Premium Babacan Evleri Esenyurt projesinde 1.400 adet konut, AVM ve otel alanı yer alıyor. Premium Babacan Evleri'nde stüdyo dairelerin satışları henüz başlamadı.


Premium Babacan Evleri Esenyurt'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin satışları yapılıyor. Premium Babacan Evleri fiyat listesi 285 bin liradan başlıyor.



Premium Babacan Evleri Esenyurt ödemeler!


Premium Babacan Evleri Esenyurt'ta firma bünyesinde 40 ay vade farksız ya da banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor. Premium Babacan Evleri Esenyurt projesi iki etap olarak planlandı.


Premium Babacan Evleri teslim tarihi ilk etap için Haziran 2018, ikinci etap için Eylül 2018 olarak belirlendi. Premium Babacan Evleri projesi 6 blok halinde yükseliyor.




Tel: +90 212 876 18 08

Web: http://babacanyapi.com/default.asp?LanguageID=1

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön