29 / 04 / 2024

Prestij Elit ne zaman teslim?

Prestij Elit ne zaman teslim?

Firma: Bak Yapı

Proje: Prestij Elit Bursa

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Elit Konutları 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 46 blok halinde yükseliyor. Peki Prestij Elit ne zaman teslim edilecek?



"Prestij Elit ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Toplam 552 adet daireden meydana gelen proje Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa ediliyor. 


Osmangazi Prestij Elit'te dairelerin alanları 165 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor. Proje 60 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Satış süreci devam eden Prestij Elit Bursa'da yüzde 25 peşinatta, kalan kısım yüzde 0,79 faiz oranında banka kredisiyle vadelendirilebiliyor. Proje  Bak Yapı  imzası taşıyor.


Bak Yapı Prestij Elit'te daire tipleri 3+1 dubleks ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje fitness, fin hamamı, mescit, çocuk parkı, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlara sahip. 


Prestij Elit ne zaman teslim?

Daire fiyatları 329 bin TL'den başlangıç gösteren Prestij Elit Rezidans'ta teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. 


Mudanya Prestij Elit ulaşım: FSM Bulvarı No:94/1 Nilüfer / BURSA


Prestij Elit Bursa iletişim

Telefon : 444 16 99

Web: www.prestijelit.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön