Konut

Prestij Evleri 2'de 289 bin liraya daire!

İzmir'in inşaatta yükselen yıldızı Çiğli'de inşaatı son aşamaya gelen, çevre yolu ve İZBAN'a yürüme mesafesindeki 'Prestij Evleri 2' 3+1 olarak projelendirilen 81 adet konutla İzmirlileri kaliteli ve estetik bir yaşama çağırıyor


Çiğli Balatçık'ta çok merkezi bir konumda yer alan, İZBAN, çevre yolu ve Kâtip Çelebi Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde olan 'Prestij Evleri 2' sakinlerine kalite ve konforu bir arada sunuyor. Dairelerin yüzde 80'inin satıldığı projede, yaşam bu ayın sonunda başlıyor. Son hazırlıkların yapıldığını belirten DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, "Kalan yüzde 20'lik dilim için fiyatlar 289 bin ile 340 bin lira arasında değişiyor" dedi.


Tüm ulaşım araçlarına çok yakın bir yerde konumlandırılan projede en ince ayrıntılar düşünülmüş. Apartmanda kat dağılımı iyi planlanmış, geniş tutulmuş. Hepsi 3+1 ve 125 metrekare olarak planlanan dairelerde yerleşim rahat bir yerleşim var. Daireler, metrekaresinden daha büyük izlenimi veriyor.


Yatırıma çok uygun, önü açık ve bölgenin en lüks projesini hayata geçirdiklerini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Öncü, "Konutlarımızı yaparken, yalıtım malzemelerinden çelik kapıya kadar her alanda, kaliteli malzeme kullandık. Her metrekare, önemsenerek tasarlandı. Ev sahiplerimiz, kullanmadıkları hiçbir alana para ödemeyecekler" diye konuştu.


Prestij Evleri 2 nerede?


Çiğli'nin İzmir'in yükselen değeri olduğunu belirten Barış Öncü, "Üniversite, hastane, çevre yolu ve Çandarlı Limanı gibi yatırımlar, Çiğli'yi olumlu yönde etkileyecek. İstanbul-İzmir otoyolunun devreye girmesinden sonra da, kentte konut ve emlak piyasası canlanacak" dedi.



"Betona 1 milyon fazla ödedik"


DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü'nün asıl mesleği makine teknikerliği. "Müteahhitlik baba mesleği. Biz 22 yıl, 2005'e kadar yol-altyapı, devlet müteahhitliği yaptık" diyor. 2005'ten bu yana DBM İnşaat olarak 13-14 projede 1600'ün üzerinde konut üretmişler. Beton zammına büyük tepki gösteriyor, betona 1 milyon lira fazla para ödemek zorunda kaldıklarını vurguluyor ve sektörün birlik olması gerektiğini belirtiyor. Kentte arsa üretilmediği için maliyetlerin çok yüksek olduğunu kaydediyor.


Vatan