Sektörel

Prestijli projeler yalıtım ihtiyacı için Wooler'i tercih ediyor!

ANKARA'da prestijli projeler kışın soğuğundan, yazın sıcağından Wooler taş yünü ile korunacak. Üretim teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan yeni nesil taş yünü Wooler, cephe danışman firmalarının ve proje yönetimlerinin güvenini kazandı.

ANKARA'da prestijli projeler kışın soğuğundan, yazın sıcağından Wooler taş yünü ile korunacak. Ankara'nın hızla gelişen yeni gözdesi İncek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe konut projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü'nde yapımı devam eden Koç Kuleleri de yalıtım ihtiyacı için Wooler Taş Yününü tercih etti. 


Wooler, Enpark Beytepe konut projesi ve West Gate Residence projesine toplamda 30.000 m2 Gold Plus Siyah ve Sarı Cam Tüllü Dış Cephe Levhası, Koç Kuleleri projesine ise yaklaşık 15.000 m2 Premium F Mantolama Levhası vererek yapıların ürün ihtiyaçlarına, safsızlık değeri ile farklılık yaratan geniş ürün yelpazesi ile çözüm oldu. Üretim teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan yeni nesil taş yünü Wooler, cephe danışman firmalarının ve proje yönetimlerinin güvenini kazanarak Ankara'da birçok prestijli ve elit projede yer almaya devam etmektedir. 

 

Anadolu