27 / 04 / 2024

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...



Prof. Dr. Haluk Görgün, 1973 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitim hayatına Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nde başlamış ve buradan lisans ve yüksek lisans derecelerini almıştır. Elektrik mühendisliği alanındaki başarılı çalışmaları sayesinde, doktora eğitimi için Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek Rensselaer Polytechnic Institute'de eğitim almış ve 2003 yılında doktora derecesini tamamlamıştır. Doktora sonrası dönemde, University of Connecticut'ta araştırmalar yaparak akademik bilgisini daha da geliştirmiştir.

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne dönüşünde, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği alanında akademik kariyerine başlamış ve 2005-2008 yılları arasında yardımcı doçent olarak görev yapmıştır. Başarılı akademik çalışmaları ve katkıları sayesinde 2008 yılında doçent unvanını elde etmiş ve 2013 yılında profesör ünvanını almıştır.

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Prof. Dr. Haluk Görgün, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Bölümü'nün kurucu başkanlığını üstlenmiştir ve 2009-2013 yılları arasında bu görevi sürdürmüştür. Bölüm başkanı olarak, birçok lisansüstü programın kuruluşunda etkin rol oynamış ve bölümün akademik gelişimine katkı sağlamıştır.

Akademik kariyeri boyunca, ulusal ve uluslararası pek çok makale, bildiri ve kitap bölümleri yayınlamıştır. Ayrıca, çeşitli bilimsel dergilerin yayın editörlüğünü üstlenmiştir ve bilimsel projelerde yer almıştır.


Geri Dön